Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvos plėtotojai keliasi į virtualią rinką: metavisatoje statys pirmąjį daugiabutį

Lietuvos plėtotojams, panašu, nebeužtenka realios žemės, todėl jie keliasi į virtualią erdvę. Lietuvių startuolis „Crypto House Capital“ metavisatoje „Sandbox“ statys daugiabutį ir teigia, kad tai bus pirmasis virtualus daugiabutis pasaulyje. Tiesa, 15min kalbinto rinkodaros eksperto Gedimino Galkausko nuomone, tai – rinkodaros žingsnis, iš kurio didelio verslo kol kas jis nemato. Kiti tokį NT žaidėjų žingsnį į metavisatas vertina kaip kritovaliutų burbulo tąsą.
Statybos Vilniuje
Statybos Vilniuje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Metavisatoje daugiabutis bus statomas pagal bendrovės „Omberg group“ projektą – tikrą daugiabutį, statomą Viršuliškėse.

„Omberg group“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Agnė Belickaitė 15min sakė, kad virtuali ekonomika ir virtualus NT vis dar skamba kaip žaidimas, nes yra dar labai ankstyvoje savo vystymosi stadijoje. Tačiau tuo pat metu, anot jos, įmonė mato neįtikėtinai greitą šios rinkos augimą: investicijos į virtualų NT jau viršijo pusę milijardo JAV dolerių.

„Padovanoti savo „Skylum“ projekto brėžinius sutikome, sulaukę prašymo tai padaryti iš startuolio „Crypto House Capital“ įkūrėjo Tomo Naščinonio. Sprendimą priėmėme ilgai nesvarstę: esame jau subrendęs verslas, tad palaikyti ir padėti naujiems, pradedantiems startuoliams, siekiantiems inovuoti bei garsinti Vilnių, yra natūrali mūsų pareiga.

Be to, virtuali ekonomika šiandien vis dar atrodo kaip žaidimas, įtraukiantis tik palyginus siaurą visuomenės dalį, tačiau jos augimo greičiai akivaizdžiai signalizuoja, kad šios srities ignoruoti negalime“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus