Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Luminor“ prekybos ir pramogų centrui „Babilonas“ įsigyti paskolino 13 milijonų eurų

Panevėžyje veikiantį prekybos ir pramogų centrą „Babilonas“ įsigijo Nyderlanduose registruota privataus kapitalo fondo įmonių grupė „Westerwijk“, kuri sandoriui gavo 13 mln. eurų paskolą iš banko „Luminor“, rašoma „Luminor“ pranešime spaudai.
Babilonas
Babilonas / „Luminor“ nuotr.

Bendra sandorio, kuris buvo užbaigtas šiandien, vertė neskelbiama. Antrinė „Westerwijk“ grupės bendrovė „Westerwijk Panevėžys“ „Babiloną" įsigijo iš jį valdžiusios „Ogmios grupės“.

8,5 tūkst. kvadratinių metrų ploto prekybos ir pramogų centras Panevėžyje veikia nuo 2008 metų.

„Babilonas“ yra prekybos ir pramogų centras, kuriame įsikūrę daugiau nei 60 parduotuvių, prekiaujančių aksesuarais, drabužiais ir avalyne, elektronika ir buities technika, baldais, dovanomis ir švenčių atributika, gyvūnų prekėmis, knygomis ir kanceliarinėmis prekėmis, maistu ir gėrimais, sporto ir laisvalaikio prekėmis, sveikatinimo ir grožio prekėmis, vaikams skirtais daiktais ir drabužiais. Taip pat čia veikia 7 restoranai bei kavinės, „Apollo“ kino teatras, „VS-express 24/7“ sporto klubas, dirbantis visą parą.

„Westerwijk“ grupė į komercinį nekilnojamąjį turtą investuoja daugiau nei dešimtmetį. Grupė šiuo metu valdo Vilniuje prekybos ir biurų kompleksą „Domus galerija“, prekybos centrus „Molas“ Kaune ir Klaipėdoje bei prekybinės paskirties pastatus sostinės Ukmergės gatvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas