Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Neste“ į penkias savitarnos parduotuves Latvijoje investavo 0,5 mln. eurų

Suomijos naftos perdirbimo ir prekybos jos produktais milžinė „Neste“ į penkių savitarnos parduotuvių Latvijoje koncepcijos įgyvendinimą investavo 500 tūkst. eurų.
Neste in Lithuania
"Neste"

Dvi kiaurą parą veiksiančios „Neste Easy Deli“ parduotuvės įsikurs „Neste“ degalinių teritorijose sostinėje Rygoje, kitos trys – kituose Latvijos miestuose. Pirmoji iš šių parduotuvių duris pirkėjams atvėrė antradienį.

„Pirmosios tokios koncepcijos parduotuvės buvo atidarytos Suomijoje. Tuo pačiu metu buvo renkamasi viena iš trijų Baltijos valstybių šiai koncepcijai užsienyje plėtoti. Pasirinkta Latvija“, – sakė bendrovės „Neste Latvija“ vadovas Armandas Beizikis.

Jo žodžiais, „Neste Easy Deli“ parduotuvių tinklas Latvijoje bus plečiamas, naujos parduotuvės bus atidaromos ne tik degalinėse.

„Neste Easy Deli“ parduotuvės koncepcija paremta bekontakčiu savitarnos sprendimu, paremtu RFID (radijo dažnių atpažinimo) technologija. Parduotuvėje šviežiai paruošti patiekalai išsinešimui bus siūlomi pakuotėse, pagamintose iš aplinkai nekenksmingų medžiagų. Į visiškai automatizuotą parduotuvę bus galima patekti naudojantis „Neste“ mobiliąja programėle, per kurią pirkėjas bus identifikuotas, o atsiskaityti už pirkinius bus galima per ją arba bankine mokėjimo kortele.

„Neste Latvija“ – didžiausia degalų didmeninkė Latvijoje, šių metų pradžioje valdžiusi 76 degales.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas