Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nuomos išlaidų kompensavimo laikotarpis baigsis rugpjūčio 31 dieną

Nacionalinės plėtros įstaigos „Investicijų ir verslo garantijos“ („Invega“) įgyvendinamos priemonės nuomos išlaidoms kompensuoti laikotarpis baigsis rugpjūčio 31 d. Tačiau paraiškas, skirtas kompensuoti nuomos išlaidoms, patirtoms nuo kovo 16 d. iki rugpjūčio 31 d., galima teikti iki pat gruodžio 1-osios, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Mega“ atveria parduotuves lankytojams
„Mega“ atveria parduotuves lankytojams / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 2 Nuoma Invega

„Nuomos išlaidų kompensavimo laikotarpis visada buvo aiškiai apibrėžtas: karantino laikotarpis ir antrojo mėnesio po karantino laikotarpio paskutinė diena. Vyriausybei priėmus sprendimą dėl karantino pabaigos, tapo aiški ir nuomos išlaidų kompensavimo laikotarpio pabaiga. Tai bus rugpjūčio 31 d. Vadinasi, nebus galima kompensuoti nuomos išlaidų, kurios bus patirtos po šios datos“, – pranešime spaudai cituojamas „Invega“ vadovas Kęstutis Motiejūnas.

Jis pabrėžė, kad kompensavimo laikotarpio pabaiga dar nėra paraiškų teikimo termino pabaiga. Paraiškas dėl nuomos išlaidų kompensavimo verslininkai galės teikti iki pat šių metų pabaigos. Tačiau „Invega“ galės kompensuoti tik tas nuomos išlaidas, kurias verslininkai bus patyrę nuo kovo 16 d. iki rugpjūčio 31 d.

Teigiama, kad šiuo metu nuomos kompensacijai gauti iš viso pateikta 1424 paraiškos, iš jų 210 patvirtintos, daugiau nei 750 yra vertinamos, dar apie 400 paraiškų grąžinta patikslinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas