Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Omberg“ užbaigė „Grigalaukio dominijos“ projektą su 444 butais

Nekilnojamojo turto (NT) plėtros bendrovė „Omberg“ užbaigė Vilniuje, Pašilaičiuose, 2017 m. pradėtą statyti gyvenamojo būsto projektą „Grigalaukio dominija“, kurį sudarė 4 statybų etapai. Iš viso į projektą investuota 21 mln. eurų ir pastatyti 444 butai. Apie tai rašoma pranešime žiniasklaidai.
Grigalaukio dominija
Grigalaukio dominija / Omberg nuotr.

Teigiama, kad aštuoniuose „Grigalaukio dominijos“ daugiabučiuose šiuo metu yra parduoti 399 butai – tai sudaro 90 proc. visų projekto butų. Ketvirtuoju etapu, į kurį „Omberg“ investavo 8 mln. eurų, buvo pastatyti du penkiaaukščiai daugiabučiai su 150 A+ energinės klasės butų. Taip pat įrengtos penkios bendros laisvalaikio erdvės, skirtos įvairaus amžiaus gyventojams.

„Grigalaukio dominijos“ projekte dėmesys skirtas bendroms erdvėms. Gyvenvietės viduje yra sporto aikštelės, stalo tenisas, erdvės skaitymui, žaidimų aikštelės mažesniems ir didesniems vaikams, batutai, ugniakurai.

Šiuo metu „Omberg“ Vilniuje taip pat vysto gyvenamojo NT projektus „Bajorų lajos“ bei „Viršuliškių stogai“. Pernai įmonė iš viso susitarė dėl daugiau nei 450-ies butų ir kotedžų pardavimų – 74 proc. daugiau nei prieš metus.

„Grigalaukio dominija“ yra įsikūrusi Budiniškių g. Pašilaičiuose šalia 5 ha dydžio parko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas