Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangos „Baltija“ parduota už mažiausiai 4 mln. eurų

Vienas didžiausių Lietuvoje poilsio ir gydymo kompleksų Palangos „Baltija“ turės naują šeimininką. Parduoti „Baltiją“ iki šiol bandyta 10 kartų, tačiau tik 11-tas, kai kaina sumažėjo iki 4 mln. eurų, buvo sėkmingas.
 Poilsio namai „Baltija“
Poilsio namai „Baltija“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Turto banko komunikacijos vadovas Tomas Bagdonas BNS pranešė, kad „Baltijos“ 100 proc. akcijų pardavimo aukcionas trečiadienį įvyko – gautas vienas pasiūlymas. Nei pirkėjas, nei jo pasiūlyta kaina neatskleidžiama, tačiau ji ne mažesnė nei pradinė.

„Šiuo metu pasiūlymas vertinamas, o išsamesnė informacija bus pateikta, kai Turto bankas su investuotoju pasirašys protokolą. Tai turi būti padaryta per tris darbo dienas“, – BNS komentavo T.Bagdonas.

Pasak jo, poilsio namais domėjosi keturi, o pasiūlymą pateikė vienas investuotojas.

Paskutinį kartą prieš tai poilsio namus už 4,4 mln. eurų bandyta parduoti sausį, tuomet juo niekas nesidomėjo. 2016 metais jų pardavimo kaina siekė 8 mln. eurų.

„Baltijai“ priklauso viešbutis „Vyturys“ su reabilitacijos centru ir viešbutis „Žilvinas“ šalia Palangos botanikos parko.

1969 metais statytas „Žilvinas“ reikalauja nemažų investicijų. „Baltija“ pastaraisiais metais veikė tik vasarą, bendras visų „Baltijos“ pastatų plotas siekia daugiau nei 11,5 tūkst. kv. metrų, dalis kambarių yra atnaujinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas