Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžio prekybos centras „Bičiulis“ užsidaro remontui: darbai truks beveik du mėnesius

Prekybos centras „Bičiulis“ išparduoda prekes ir šis penktadienis, birželio 18 diena, paskutinė darbo diena prieš uždarant parduotuvę remontui. Planuojama, kad atsinaujinęs „Bičiulis“ pirkėjams vėl atvers duris rugpjūčio viduryje.
Statybos aikštelėje
Statybos aikštelėje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Keičia parduotuvės stilių

Bendrovės „Panevėžio bičiulis“ vadovas Nerijus Gvazdauskas naujienų portalui JP patvirtino, kad prekybos centras uždaromas remontui.

„Norime atsinaujinti ir darome remontą, kad prekybos centras būtų šiuolaikiškesnis. Remonto metu keisime daugelį dalykų: ir apšvietimą, ir įrangą, šaldytuvus, lentynas. Norime, kad viska būtų nauja ir atitiktų higienos reikalavimus. Keičiame parduotuvės stilių – interjeras bus kitoks ir prekybos centras nušvis naujomis spalvomis“, – aiškino įmonės generalinis direktorius.

Viskas pirkėjų labui

Pasak bendrovės „Panevėžio bičiulis“ vadovo, siekiama, kad po remonto prekybos centras taptų modernus.

„Bus apipavidalintos vidaus erdvės ir prekybos centras tarsi įsivilks į naują ir šiuolaikišką rūbą. Norisi naujų spalvų. Juolab kad konkurencija verčia keistis, tobulėti, kad kuo daugiau pirkėjų apsilankytų parduotuvėje, o apsilankę kartą, vėl sugrįžtų. Norime pasiūlyti ne tik naujų prekių ir geras kainas. Itin svarbu, kad pirkėjams būtų malonu ateiti į prekybos centrą, o atėję jaustųsi maloniai ir saugiai“, – teigė N.Gvazdauskas.

Lauks pirkėjų

Prekybos centro „Bičiulis“ vadovas sakė, kad remontas užsitęs iki rugpjūčio mėnesio vidurio.

„Planuojame, kad iki rugpjūčio vidurio ir tikimės, kad planams nesutrukdys pandemija ir remonto darbai vyks pagal planą. Šiais metais esame priklausomi nuo viruso ir į statybas įsivėlęs chaosas, bet viliamės, kad koronavirusas mūsų planų nepakeis. Šią savaitę dar dirbame – išparduodame prekes ir paskutinė darbo diena – birželio 18-oji, penktadienis. Išleidžiame darbuotojus atostogauti ir lauksime savo pirkėjų rugpjūčio viduryje“, – sakė N. Gvazdauskas ir kvietė pirkėjus po remonto sugrįžti į prekybos centrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas