Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Plungėje duris atvėrė naujas šeimos viešbutis

Žemaitijos Versalis – taip vadinami naujam gyvenimui prikelti vakarų Lietuvoje, Plungės mieste įsikūrę Oginskių dvaro rūmai. Čia, visai netoli vieno gražiausių Lietuvos kultūrinių paminklų, duris atvėrė ir 4 žvaigždučių įvertinimą gavęs viešbutis „Oginski Hotel“, rašoma pranešime spaudai.
Oginski Hotel kambariai
Oginski Hotel kambariai / „Oginski Hotel“ nuotr.

Kaip teigė viešbučio vadovė Rita Ramanauskienė, 23 numerių komplekso vieta pasirinkta apgalvotai. Kuriant viešbučio eksterjerą ir interjerą buvo vadovaujamasi Oginskių šeimos stiliumi, tų laikų interjero detalėmis, puošybos elementais.

Pavadinimas ir vietovė, kuriame įsikūrė naujas viešbutis – asmeninę reikšmę savininkams turintis pasirinkimas. Plungė, gimtasis įkūrėjų miestas, kuris R.Ramanauskienės nuomone gali pasiūlyti ne vieną įdomų ir vertingą lankytiną objektą bei papasakoti didingą istoriją.

Moters teigimu, Plungėje aplankyti yra ką – Plungės dvaro sodybą ir nuostabų ją supantį parką, vienintelę Europoje Šaltojo karo ekspoziciją, gausybę muziejų, piliakalnių. Apeiti Plungę galima 16-lika skirtingų maršrutų, čia veikia ir labai aktyvus ir informatyvus Plungės turizmo informacijos centras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas