Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Realco“ pradėjo „Šventosios vartų“ apartamentų pardavimus

Bendrovė „Realco“ pradėjo apartamentų pardavimus kvartale „Šventosios vartai“, kuris plėtojamas prie pat paplūdimio Šventojoje. Iš viso unikalioje vietoje pirkėjams pasiūlyta per 90 apartamentų: nuo išskirtinių 5 kambarių apartamentų su vaizdu į jūrą ir istorinį Šventosios uostą iki jaukių 2 kambarių būstų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Šventosios vartai“ kvartalas
„Šventosios vartai“ kvartalas / Realco nuotr.

„Lietuvos pajūryje yra labai nedaug namų ant jūros kranto, todėl šiandien turėtų suklusti visi, besidairantys išskirtinių apartamentų. Šiuo metu įdomiausi „Šventosios vartų“ apartamentai dar laisvi. Gera naujiena ta, kad namai jau stovi, todėl juos apžiūrėti galima ne tik brėžiniuose, bet ir gyvai ant jūros kranto“, – sakė „Realco“ generalinis direktorius Julius Dovidonis.

Kvartalą „Šventosios vartai“, įkurtą ant Baltijos jūros ir Šventosios upės krantų, sudaro 16 mažaaukščių namukų. Įspūdingoje vietoje pirkėjams siūlomi 2–5 kambarių apartamentai, kurių plotas svyruoja nuo 32 iki 104 kv. metrų.

Viršutinių aukštų apartamentai – su mansardomis, iš kurių atsiveria Baltijos jūros horizontai. Daugelyje apartamentų įrengti erdvūs balkonai ar terasos. Šalia namų bus įrengtos poilsio zonos su pavėsinėmis ir kepsninėmis, vaikams bus įkurtos žaidimų aikštelės. Stovėjimo aikštelės gyventojų automobiliams numatytos po namais, svečių mašinoms – kieme. Poilsiautojų saugumą užtikrins aptverta teritorija, aprūpinta vaizdo kameromis.

Realco nuotr./„Šventosios vartai“: kiemas
Realco nuotr./„Šventosios vartai“: kiemas

Kvartalo plėtrą planuojama baigti 2020 metų antrąjį ketvirtį. „Realco“ „Šventosios vartų“ projektą pradėjo ne nuo nulio. Bendrovė sklypą su pastatais įsigijo 2018 metais ir tęsia jo vystymą – šiuo metu atnaujino statybų darbus.

„Projektą atnaujiname pagal šių dienų architektūros, dizaino ir pirkėjų reikalavimus. Esame orientuoti į išrankų klientą, besidairantį būsto gražiame gamtos kampelyje, todėl apartamentai bus modernūs ir atitiks aukščiausius standartus“, – teigė J.Dovidonis.

„Realco“ investicijos į projektą „Šventosios apartamentai“ iš viso sieks 7 mln. eurų.

„Šventosios apartamentai“ – pirmasis įmonės „Realco“ projektas, įgyvendinamas pajūryje, iki šiol bendrovė dirbo Vilniuje. Čia 2018 metais įmonė baigė statyti „Ozo parko“ gyvenamųjų namų kvartalą. Šiuo metu „Realco“ sostinėje plėtoja daugiabučių namų gyvenvietes „Linkmenų ežerai“ trečiąjį etapą ir „Žvėryno panoramos“.

Realco nuotr./„Šventosios vartai“ interjeras
Realco nuotr./„Šventosios vartai“ interjeras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas