Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Snoro“ būstinės ir vėl nepavyko parduoti

Žlugusio banko „Snoras“ administratoriui ir vėl nepavyko parduoti banko centrinės būstinės Vilniuje. Administratorius nesulaukė pasiūlymų už 5 mln. eurų įsigyti Vivulskio gatvėje esančias 6,6 tūkst. kvadratinių metrų ploto administracines patalpas.
 „Snoras“
„Snoras“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Deja, pasiūlymų įsigyti „Snoro“ būstinę administratorius nesulaukė. Pagal Kreditorių komiteto patvirtintą tvarką, po laisvojo pardavimo proceso neparduotą turtą, nemažinant jo kainos, gali įsigyti pirkėjas, pasiūlęs ne mažesnę nei nustatyta minimali 5 mln. eurų kaina. Tokia galimybė paliekama 3 mėnesių laikotarpiui. Jei per 3 mėnesius turtas liks neparduotas, administratorius kreipiasi į kreditorių komitetą dėl turto pardavimo kainos ir pardavimo tvarkos“, – BNS informavo administratoriaus atstovai.

Anksčiau patalpas bandyta parduoti už pradinę 5,307 mln. eurų kainą.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ „Snoras“
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ „Snoras“

Kartu parduodamas kiek daugiau nei 65 kv. metrų sandėlis, perleidžiama žemės sklypo nuomos teisė. Apie planus parduoti pastatą banko administratorius pranešė praėjusių metų liepą.

„Snoro“ banko veikla Vyriausybės sprendimu buvo sustabdyta 2011 metų lapkričio 16 dieną, lapkričio 24 dieną Lietuvos bankas kreipėsi į teismą dėl bankroto bylos iškėlimo, o bankroto byla „Snorui“ buvo iškelta 2011 metų gruodžio 7 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento