Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Švaros broliai“ į tunelinės plovyklos statybas Latvijoje investuos 4 mln. eurų

„PRO BRO Group“, valdanti „Švaros brolius“, pasirašė sutartį su vienu iš didžiausių komercinio NT vystytojų Baltijos šalyse „VPH“ dėl pirmosios tunelinės plovyklos Latvijoje statybų. Įmonių grupė planuoja kaimyninėje Rygoje per trejus metus atidaryti iki 10 tunelinių plovyklų. Planuojama, kad investicijos į Juglas gatvėje statomą plovyklą sieks 4 mln. eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Švaros brolių“ tunelinė plovykla
„Švaros brolių“ tunelinė plovykla / Asmeninio archyvo nuotr.

„Atlikę išsamią analizę Rygoje, pasirinkome dešimt strategiškai patogių lokacijų, kuriose įsikurs express plovyklos. Pirmąją iš jų statome labai sraunioje gatvėje, greta „IKEA“ prekybos centro. Kad vieta yra tinkama srautiniam verslui, rodo ir kaimynystėje sparčiai besikuriančios parduotuvės bei greitojo maisto restoranai“, – sako „PRO BRO Group“ akcininkas ir generalinis direktorius Evaldas Kinderis.

Joje bus įrengtos šiuo metu modernios technologijos, plovykla aptarnaus iki 220 automobilių per valandą.

Iki šiol Latvijoje neveikė joks tunelinių plovyklų tinklas, nėra ir susiformavusios dažno automobilių plovimo kultūros. „PRO BRO“, žengdami į Rygos rinką, siekia ją užpildyti per trumpą laiką – vos trejus metus.

Nuo mažesniojo modelio „Mini“ iki didžiausio galingumo „Maxi“ varijuojančias tunelines plovyklas atidaryti „PRO BRO Group“ ketina trimis etapais: pirmąsias keturias plovyklas – 2022-ųjų metų pabaigoje, tiek pat – antroje 2023-iųjų pusėje, o dar dvi – 2024-ųjų pradžioje.

„Šį žingsnį kruopščiai planavome. Nuo mūsų sėkmės, rezultatų Latvijoje priklauso ir tolimesnė plėtra Europoje, matome tai kaip progą pasitikrinti savo potencialą užsienio rinkoje.

Poreikis švarai pastaruoju metu labai sparčiai auga visame pasaulyje, tuo pat metu didėja ir klientų reiklumas greičiui, patogumui, kokybei. Visa tai jau turime Lietuvoje, čia automobilių švaros kultūra sparčiai auga. Nuo šiol atidžiai stebėsime pokyčius ir kaimyninėje Latvijoje“, – teigia E.Kinderis.

Latvijoje atidaromus objektus valdys šioje šalyje įsteigta dukterinė „PRO BRO Group“ įmonė SIA „Smart City Car Washes“, ji taps ir pagrindine visų Rygoje veiksiančių plovyklų franšizių valdytoja (master franchisee).

„PRO BRO Group“ planuoja artimiausiais metais atidaryti tunelines plovyklas Estijoje, vėliau – žengti ir į Skandinavijos rinką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas