Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šveicarijos statybinės įrangos nuomos kompanija atidarė padalinius Kaune ir Klaipėdoje

Praėjusių metų gegužę Šveicarijos statybinės įrangos nuomos kompanija „Avesco Rent“ žengė į Lietuvos rinką. Praėjus mažiau nei metams, įmonė plečia savo verslą – neseniai atidaryti padaliniai Kaune ir Klaipėdoje. Bendrovės atstovai pranešime žiniasklaidai sako, kad plėtra ties Lietuva nesustoja – dar šiemet duris atvers Talino padalinys, o 2020-aisiais numatyta ir veiklos plėtra Latvijoje.
Statybos
Statybos / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pasak generalinio „Avesco Rent“ direktoriaus Vincento Albasinio, sprendimą plėsti verslą Baltijos šalyse padiktavo pati rinka: „Pirmieji Vilniaus padalinio metai buvo sėkmingi: klientų ratas plėtėsi, įrangos paklausa augo. Nauji padaliniai strategiškose vietose – logiškas, rinkos poreikius atitinkantis sprendimas.“ V.Albasini priduria, kad palankiai įvertinta ir galimybė statybinę įrangą nuomotis internetu.

„Į Lietuvos statybinės įrangos sektorių įžengėme su unikaliu sprendimu, kuris pakeičia įprastą nuomos praktiką šioje srityje. Įprastai didžioji dalis sutarčių sudaromos telefonu arba nuomos punkte. Savo klientams tą pasiūlėme daryti internetu – kur jie bebūtų ir kiek valandų berodytų laikrodis. Sistema veikia realiu laiku – jei įranga matoma, vadinasi, ją galima išsinuomoti. Mūsų klientai šią naujovę priėmė puikiai – daugiau nei 30 proc. visų sutarčių yra sudaromos internetu. Tam, kad pasiektume tokį skaičių Šveicarijoje, mums reikėjo 4 metų. Matyt, Lietuva tikrai yra interneto šalis“, – šypsosi V.Albasinis.

„Avesco rent“ nuotr./Vincentas Albasinis
„Avesco rent“ nuotr./Vincentas Albasinis

Anot jo, Kaunas plėtrai pasirinktas dėl miesto potencialo: „Atsižvelgdami į mūsų verslo specifiką, ieškojome tinkamiausių vietų, kur paklausa ateityje tik išaugs. Patogi Kauno geografinė padėtis, miesto infrastruktūra ir pastarųjų metų augimas – tik keletas priežasčių, dėl kurių sprendimą priimti buvo lengva.“

Tuo tarpu Klaipėda pasirinkta dėl uosto svarbos ir augimo – čia įsikūręs padalinys patenkina rinkos poreikį Vakarų Lietuvoje ir leidžia prisidėti prie uostamiesčio augimo.

Į nuomai skirtą įrangos parką Baltijos šalyse „Avesco Rent“ jau investavo 10 milijonų eurų. Tai daugiau nei 300 įrengimų: mini ekskavatoriai, krautuvai, generatoriai, oro kompresoriai, kėlimo platformos ir smulkesnė technika, tokia kaip vibroplokštės, grąžtai, pjovimo mašinos, aukšto slėgio plovimo įrenginys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas