Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Swedbank“ skolina 9,5 mln. eurų biurų statybai šalia „Žalgirio“ arenos Kaune

Įmonių grupė „Imlitex Holdings“ ir bankas „Swedbank“ pasirašė 9,56 mln. eurų vertės finansavimo sutartį, skirtą naujo biurų pastato „Arka“ Kaune statyboms.
Kaune iškilsiančio verslo centro „Arka“ vizualizacija
Kaune iškilsiančio verslo centro „Arka“ vizualizacija / „Imlitex Holdings“ nuotr.

„Šalia „Žalgirio“ arenos kylantis naujas verslo centras užpildys biurų pasiūlos vakuumą, nes Kaune jaučiamas aukštos klasės biurų pastatų trūkumas. Dėl šios priežasties į Lietuvos rinką ateinančios tarptautinės kompanijos iki šiol dažniausiai kūrėsi ir plėtė veiklą Vilniuje. Šioje vietoje besiformuojantis verslo rajonas leis pritraukti naujų kompanijų“, – pranešime sakė „Swedbank“ Verslo klientų tarnybos vadovas Antanas Sagatauskas.

Apie 11,5 tūkst. kv. m ploto A klasės biurų pastato statybos Kauno Karaliaus Mindaugo prospekte prasidėjo praėjusiais metais. Šiuo metu jau kyla pirmieji verslo centro aukštai.

„Čia įsikurs ir mūsų įmonių grupės biurai, planuojame užimti apie ketvirtadalį naujo pastato. Dėl likusio ploto su potencialiais nuomininkais vyksta derybos ir tikėtina, jog jau greitu laiku bus išnuomotos beveik visos patalpos“, – teigia „Imlitex Holdings“ vadovas Renatas Augustinas.

Bendrovė į projektą planuoja investuoti apie 14 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas