Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tarptautinė korporacija „Littelfuse“ keliasi į naujas biuro patalpas BLC verslo centre Kaune

Šalia SBA grupės atnaujintos Vienybės aikštės esančiame BLC verslo centre kuriasi nauji nuomininkai – automobilių elektronikos komponentus Kaune gaminančios tarptautinės korporacijos „Littelfuse“ komanda. Jau kitų metų pradžioje Kaune dirbantys globalaus „Littelfuse“ paslaugų centro darbuotojai įsikels į 1400 kv. m. ploto erdves. Su naujaisiais nuomininkais „SBA Urban“ plėtojamas BLC bus užpildytas 99 proc. – likę laisvi vos pora šimtų kvadratinių metrų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Littelfuse“ keliasi į naujas biuro patalpas BLC verslo centre Kaune
„Littelfuse“ keliasi į naujas biuro patalpas BLC verslo centre Kaune / BLC nuotr.

„Kiek mažiau nei per porą metų išnuomotas didžiulis biurų centras Kauno širdyje patvirtina mūsų strategijos potencialą. Vystome unikalios architektūros biurus, o BLC taip pat įsikūręs ir šalia atgaivintos Vienybės aikštės. Tokios tarptautinės kompanijos kaip „Littelfuse“, keliančios aukščiausius kokybės standartus savo biurams, vertina mūsų sprendimų privalumus“, – teigia „SBA Urban“ komercijos direktorius Giedrius Muliuolis.

Rinkdamasi biurą, „Littelfuse“ dėmesį skyrė aplinkosauginiams, ekologiniams klausimams, todėl BLC komanda turėjo įrodyti, kad biuras vystytas pasitelkiant tvarias, gamtai draugiškesnes medžiagas. Svarbu ir tai, kad pastatai – ne tik išskirtinio stiliaus, bet ir tvarūs, daro mažesnę įtaką aplinkai.

Tiesa, ieškant naujo biuro „Littelfuse“ komandai svarbu ne tik tvarumas – aukščiausi reikalavimai taip pat buvo keliami akustiniams sprendimams bei laisvam planavimui. Galiausiai, svarbus kriterijus buvo ir biuro vieta mieste. Čia, pačiame centre, darbuotojai turės poilsio zonų, kavinių ir kitų pramogų. Kompanijos vadovai tikisi, kad patraukli darbo vieta dar labiau motyvuos šiuo metu įmonėje dirbančius aukštos kvalifikacijos specialistus bei padės pritraukti naujų talentų.

Naujieji BLC bendruomenės nariai teigiamai įvertino galimybę išsinuomoti reikiamo dydžio plotą vienoje erdvėje ir jį įsirengti pagal poreikius.

„Tiek renkantis pastatą, tiek už jo vystymą atsakingą komandą, mums buvo itin svarbu, kad sutaptų mūsų pagrindinės vertybės. „Littelfuse“ įmonėje Kaune mes ne tik gaminame, bet ir kuriame naujus produktus, o čia dirbančių specialistų atsakomybių spektras yra labai platus – tiek veiklos sferų, tiek geografine prasme. Taigi, ir pačios patalpos, ir jas prižiūrinti komanda turi nebijoti transformuotis ir prisitaikyti prie skirtingų čia dirbančių žmonių poreikių. Tad, ieškodami naujo biuro, vystytojams kėlėme labai aukštus inovatyvumo ir lankstumo reikalavimus“, – teigia „Littelfuse LT“ direktorius ir gamyklos vadovas Aidas Kučys.

BLC nuotr./„Littelfuse“ keliasi į naujas biuro patalpas BLC verslo centre Kaune
BLC nuotr./„Littelfuse“ keliasi į naujas biuro patalpas BLC verslo centre Kaune

Kitų metų sausį naujose patalpose įsikurs beveik 100 šiuo metu Lietuvoje dirbančių „Littelfuse“ korporacijos paslaugų centro darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas