Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Turto bankas aukcione pardavinės objektus sostinėje ir pajūryje

Turto bankas lapkritį rengiamuose aukcionuose siūlys įsigyti objektus Vilniuje, Klaipėdoje ir Palangoje. Pastatų ir patalpų pirkėjai kartu įgis ir nuosavybes teises į sklypus po parduodamais pastatais, rašoma pranešime spaudai.
Aukcione planuojamas parduoti objektas Antakalnyje
Aukcione planuojamas parduoti objektas Antakalnyje / Turto banko nuotr.

Pirmą kartą aukcione bus parduodamas administracinių pastatų kompleksas su žemės sklypu Vilniuje Antakalnyje, šalia buvusių Petro Vileišio rūmų, taip pat bendrabučio su kavine patalpos ir žemės sklypo dalis Naujamiestyje, Kedrų gatvėje.

Daugiau nei 2 tūkst. kv. m bendro ploto patalpos, esančios penkių aukštų bendrabučio pirmuose trijuose aukštuose, su 23,66 arų žemės sklypo dalimi Kedrų gatvėje bus parduodamos už pradinę 1,35 mln. eurų kainą. Beveik 20 arų sklypo ir trijų pastatų, kurių bendras plotas – 741,5 kv. m, Antakalnio gatvėje pradinė pardavimo kaina – 628 tūkst. eurų.

Už 762 tūkst. eurų pradinę kainą bus parduodamas Giruliuose Turistų gatvėje esantis mokymo centras su gyvenamosiomis patalpomis (bendras plotas – 360 kv. m) ir 66,8 arų žemės sklypu. Buvęs Klaipėdos policijos administracinis pastatas Šermukšnių gatvėje, kurio bendras plotas siekia daugiau kaip 1261 kv. m, kartu su 26 arų žemės sklypu aukcione bus parduodamas už 486 tūkst. eurų pradinę kainą.

Taip pat parduodami iš naujo įvertinti buvę policijos pastatai su žemės sklypais Palangoje ir Klaipėdoje. Uostamiestyje už pradinę 850 tūkst. eurų kainą bus parduodamas administracinės paskirties pastatų kompleksas ir 62 arų žemės sklypas Jūros gatvėje, o Palangoje Vytauto gatvėje esantys pastatai su 1,77 hektaro žemės sklypu – už pradinę 574 tūkst. eurų kainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas