Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„UNOHUB“ ketina atidaryti padalinį Klaipėdoje ir planuoja plėtrą į Vakarų Europą

Nekilnojamojo turto (NT) paslaugų centras „UNOHUB“ 2020-ųjų vasarį planuoja atidaryti naują padalinį Klaipėdoje. Be to, teigiama, kad NT paslaugų modelį artimiausiu metu ketinama pasiūlyti ir Vakarų Europos rinkai.
Brokeris
Brokeris / 123rf.com nuotr.

„Pasirašėme franšizės sutartį su daugiau kaip 16 metų Klaipėdoje įvairias NT paslaugas teikiančios UAB „Gijoneda“ vadovu Edmundu Jankumi. NT paslaugų centras „UNOHUB“ šiuo metu vienija beveik 40 NT brokerių ir daugiau kaip 100 įvairių NT specialistų Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose“, – pranešime spaudai sako NT paslaugų centro vadovaujantis partneris Mindaugas Kazlauskas.

„UNOHUB“ biuras Klaipėdoje įsikurs „Light House“ bendradarbystės verslo erdvėje adresu Liepų g. 83, Klaipėda.

Čia ketinama pasiūlyti 140 vietų bendradarbystės erdvę, 35 – 67 kv. m ploto biurus, taip pat verslo susitikimams, dirbtuvėms, konferencijoms, seminarams pritaikytas 6-ias skirtingų tipų erdves, talpinančias nuo 4 iki 100 žmonių.

Biure bus įrengtos miego kapsulės ir lofto tipo apartamentai, skirti poilsiui nuo kelių valandų iki kelių mėnesių.

„Su atėjimu į Klaipėdos ir Vakarų Lietuvos NT rinką, „UNOHUB“ savo strateginę plėtrą Lietuvoje baigia. Esame pradėję diskusijas su potencialiais regionais, partneriais. Taip pat turime pasiūlymų iš užsienio investuotojų, su kuriais vedame derybas dėl galimybės prisidėti prie mūsų veiklos plėtros užsienio rinkose“, – sako pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas