Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Uždaromas „Trasalio“ viešbutis, vandens parkas veiks toliau

Trakuose įsikūręs viešbutis „Trasalis“ užsidaro. Žadama, kad kompleksas veiks iki sausio 15 dienos. Tiesa, vandens parkas veiks toliau, 15min informavo „Trasalio“ atstovai.
Sostinės valdžios atstovai salę Vilniaus savivaldybėje iškeitė į pramogų ir poilsio centrą „Trasalis“.
Pramogų ir poilsio centras „Trasalis“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apie tai pirmas pranešė portalas „Delfi“.

„Trasalio“ atstovė 15min patvirtino, kad nuo sausio 15 dienos uždaromas viešbutis, o vandens pramogos toliau veiks.

Skelbta, kad iš viso į viešbučio ir vandens pramogų bei SPA centro statybas 2007 metais investuota 14,48 mln. eurų​. Tačiau pastatų savininkei statybų bendrovei „Andova“ 2013 metais buvo iškelta bankroto byla.

Nuo 2014 metų kovo mėnesio „Trasalis – Trakai Resort & SPA“ valdė bendrovė „Alsakis“ (operatorius). Tuomet skelbta, kad įmonė investuos į paslaugų kokybės gerinimą bei plėtrą. Žadėta perkvalifikuoti viešbutį, gaunant 4 žvaigždutes, atnaujinti konferencijų sales, sukurti procedūras su mineraliniu vandeniu, įrengti mineralinio vandens baseinus.

15min skelbė, kad nuo 2016 metų bankroto varžytinėse buvo parduodami Trakų poilsio komplekso „Trasalis“. Tuomet „Alsakis“ vadovas aiškino, kad viešbučio veikla dėl pardavimo nenutrūks. Be to, įmonė, valdanti viešbučių tinklą, ketino įsigyti pastatus, kuriuos nuomoja.

Elektroninėje varžytynių sistemoje skelbta, kad parduodamas 5,9 tūkst. kv. m ploto viešbutis su restoranu ir 9,7 tūkst. kv. m ploto pramogų ir vandens relaksacijos centras, sandėlis bei keli administraciniai pastatai. Taip pat – beveik 4 ha žemės sklypo nuomos teisės.

Pirmųjų varžytynių metu komplekso pastatų pradinė kaina siekė 7,07 mln. eurų, paskutinių varžytynių metu jo pradinė kaina buvo sumažinta iki 2,5 mln. eurų.

Registrų centro duomenimis, naujasis komplekso savininkas nuo 2019 gruodžio 19 dienos yra bendrovė „Addere“. Įmonę netiesiogiai valdo Kristina Judinė ir Julija Jotautė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas