Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užupyje kyla 5,5 mln. eurų vertės daugiabutis

Sostinės Užupio rajone, Olandų gatvėje pradėtas statyti projektas „Kanso“. Iš viso trijuose korpusuose bus įrengti 74 butai, o į projektą „Kanso LT“ investicijos turėtų siekti 5,5 mln. eurų.
Projektas „Kanso“
Projektas „Kanso“ / Bendrovės vizualizacija

Pranešime spaudai rašoma, kad uždaroje teritorijoje statomi trys atskiri būsto korpusai su juos jungiančia požemine automobilių aikštele.

Kaip teigia Algirdas Navickas, „Re&Solution“ būsto projektų grupės vadovas, „Kanso“ gyvenamasis būstas yra skirtas šiuolaikiniam miesto gyventojui, teikiančiam pirmenybę bendravimui.

Name bus įrengti 74, 1-3 kambarių, 24-65 kv. m ploto butai. Kiekvienas butas turės balkoną arba terasą.

Kvadratinio metro kaina siekia nuo 2 tūkst. iki 2,8 tūkst. eurų.

Požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje taip pat numatyti ir sandėliukai. Vaizdo kameromis stebimoje teritorijoje bus įrengta vaikų žaidimų aikštelė, vidinis kiemas poilsiui.

„Nors projektas dar tik pradėtas statyti, jame rezervuoti 25 proc. butų. Būstų statybas planuojama užbaigti 2020 metų kovo mėn.“, – teigia projekto vadovas A.Navickas.

Iš viso į „Kanso“ projektą planuojama investuoti 5,5 mln. eurų. Projektą įgyvendina projektuotojas bendrovė „Renova“, statybos generalinis rangovas įmonė „Eikos statyba“ bei pardavimų partneris kompanija „Re&Solution”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas