Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Varžytynėse parduodamas pastatas, kuriame veikė legendinis džiazo klubas „Kurpiai“

Iš varžytynių parduodamas pastatas Klaipėdoje, kuriame buvo įsikūręs garsus džiazo klubas „Kurpiai“. Už jį prašoma 332 tūkst. eurų pradinė kaina.
Parduodamas buvęs džiazo klubas „Kurpiai“
Parduodamas buvęs džiazo klubas „Kurpiai“

Elektroninėje varžytynių sistemoje evarzytynes.lt nurodoma, kad parduodamas 388,53 kv. m ploto teatras. Pastatas priklauso bendrovei „Memelio grupė“ .

„Parduodamas pastatas yra Klaipėdos senamiesčio dalyje, kuri yra tarp Danės upės bei Senojo Turgaus a. Parduodamas objektas yra šalia Teatro aikštės, privažiavimas patogus. Žemės sklypas, kuriame yra parduodamas pastatas, neparduodamas. Žemės sklypo savininkas Lietuvos Respublika“, – rašoma varžytynių skelbime.

Nurodoma, kad pastatas-teatras įrašytas į nekilnojamųjų kultūros vertybių registrą. Statinio pagrindinė naudojimo paskirtis – kultūros.

Trijų aukštų pastate veikęs restoranas apipintas legendomis ir kiekvienas klaipėdietis šią vietą žino.

Džiazo klubas Klaipėdos Kurpių gatvėje įsikūrė Nepriklausomybės pradžioje. Žiniasklaidoje skelbta, kad klubas ir restoranas buvo tapęs ne tik „rimto verslo vieta, o kultūriniu reiškiniu mieste“.

„Į šią vietą daugelis klaipėdiečių laikė garbe atsivesti savo svečius, beje, ir jie patys čia puikiai rasdavo kelią. „Kurpiai“ reprezentavo mūsų miesto poilsio ir kultūros industriją“, – 2003 metais rašyta dienraštyje „Klaipėda“.

Varžytynės vyks iki kovo 30 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas