Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Velse parduodamas namas už 15 mln. svarų: nuosavas vynuogynas ir baras su vyno kranu

Šiam namui priklauso apdovanojimus pelnęs vynuogynas ir baras su vyno kranu – jis gali būti jūsų už 15 mln. svarų sterlingų.
Velse parduodamas namas su nuosavu vynuogynu
Velse parduodamas namas su nuosavu vynuogynu / Vida Press nuotr.

„Ancre Hill Estates“ yra įsikūręs Wye slėnyje, Monmutšyre, Velse, ir gali didžiuotis modernia, visiškai įrengta vyno darykla ir vynuogynu, rašo mediadrumworld.com.

XIX a. užmiesčio name yra šeši miegamieji, šeši vonios kambariai, piešimo kambariai, biliardinė, rytinis kambarys, kabinetas, svetainė, virtuvė, drabužinė ir oranžerija per tris aukštus.

Taip pat parduodami papildomi ūkiniai pastatai: keturių miegamųjų, trijų miegamųjų ir dviejų miegamųjų kotedžai, vyninė su baru ir kiti ūkiniai pastatai.

Be to, yra lauko baseinas, teniso kortas, garažas, biuras, traktoriaus angaras ir šiltnamis.

Nuosavą vynuogyną turinti „Ancre Hill Estates“ per metus pagamina 100 000 butelių vyno ir yra pripažinta visam pasaulyje – šio vynuogyno subrandintas vynas tiekiamas tarptautiniu mastu, tarp jų ir "Le Manoir aux Quat'Saisons" viešbučiui Oksforde.

2012 m. „Ancre Hill“ 2008 m. putojantis vynas buvo pripažintas geriausiu baltuoju putojančiu vynu pasaulyje ir laimėjo „Bollicine del Mondo“ konkurse.

Iš 137 hektarų valdos 30-yje hektarų pasodinta apie 30 000 vynmedžių. Vynuogynuose auginamos „Pinot Noir“ ir „Chardonnay“ rūšių vynuogės. Dvaras turi ekologinį ir biodinaminį statusą, o tai reiškia, kad nenaudojami pesticidai ir vynuogynų derlius nuimamas tvariai.

Šiuo metu „Ancre Hill“ dvaras su vynuogynu parduodamas už 15 mln. svarų sterlingų.

„Ancre Hill Estates“ yra nuostabus vyno ūkis Wye slėnyje, išskirtinio grožio gamtos teritorijoje, netoli istorinio Monmuto miesto Velse, vos už dviejų mylių nuo sienos su Anglija“, – rašoma skelbime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas