Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus rajono Riešėje atidaryta „Maximos“ parduotuvė

Ketvirtadienį, spalio 7 dieną, Riešėje atidaryta nauja lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ X formato parduotuvė, įsikūrusi Beržų gatvėje 92. Į naujos parduotuvės įrangą prekybos tinklas investavo virš pusės milijono eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Maxima“ parduotuvė Riešėje
„Maxima“ parduotuvė Riešėje / „Maxima“ nuotr.

Šios parduotuvės prekybinis plotas viršija 803 kv. m, o bendrasis plotas siekia 1213 kv. m. Joje veiks 3 įprastos ir 5 savitarnos kasos.

Pirkėjai parduotuvėje ras platų kulinarijos, konditerijos, šviežio maisto asortimentą. Taip pat šviežio lietuviško derliaus pasirinkimą.

Atnaujintoje „Maximoje“ pirkėjų patogumu rūpinsis 35 darbuotojai. Šioje parduotuvėje, kaip ir kitose, dėmesys skiriamas darbuotojams – „Maxima“ savo esamus ir būsimus darbuotojus yra apdraudusi specialiu draudimu nuo koronaviruso.

Pirmąsias dienas po atidarymo pirkėjų laukia specialiūs pasiūlymai: spalio 7 d. – lapkričio 7 d. į pirkėjų AČIŪ kortelę sugrįš 5 proc. nuo pirkinių sumos. O spalio 7–10 dienomis AČIŪ kortelė tekainuos 1 euro centą. Pirmosiomis naujosios parduotuvės darbo dienomis apsilankę pirkėjai ras specialių pasiūlymų ir įvairiems produktams taikomų nuolaidų, siekiančių net iki 50 procentų. Visa informacija ir pasiūlymai yra skelbiami specialiame atidarymui skirtame leidinyje, kurį galima rasti parduotuvėje.

Tai vienintelė „Maxima“ parduotuvė Riešėje. Nuo spalio 7 d. visam laikui uždaroma kita, ne vienerius metus Riešėje, Beržų g. 2E, veikusi parduotuvė „Maxima“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas