Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„YIT Lietuva“ už 14 mln. eurų pardavė automobilių prekybos pastatą „Juta NT“

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „YIT Lietuva“ bei „Juta“ grupės nekilnojamojo turto įmonė „Juta NT“ pasirašė naujo automobilių ir paslaugų centro komplekso pardavimo-pirkimo sandorį. Sostinės Naugarduko gatvėje esančios beveik 8,5 tūkst. kv. m ploto prekybos ir serviso patalpos pagal „Build-to-suit“ principą buvo statytos būtent šiai bendrovei. Sandorio vertė – apie 14 mln. eurų.
„Autojuta“ salonas
„Autojuta“ salonas / Bendrovės nuotr.

„Iki šio centro atidarymo „Jutos“ grupės įmonės veikė keliose vietose Vilniuje. Visas jas, augant veiklos apimtis, įmonės jau buvo „išaugusios“. Iš patirties žinojome, kad naujoji vieta turi būti patogi privažiuoti klientui, darbuotojui, būti gerai matoma, joje turi „tilpti“ maksimalus kiekis su automobilizmu susijusių paslaugų, tam, kad vairuotojui nereiktų blaškytis per kelias vietas, gaunant būtinas paslaugas“, – pranešime spaudai cituojamas Vaidas Sinkevičius, „Juta NT“ vadovas.

Pernai vasarą pradėtame statyti ir lapkritį duris atvėrusiame komplekse veikia „Autojuta“ atstovaujamų „Seat“ markės automobilių pardavimo salonas, prekybos naudotais automobiliais erdvės, autorizuoti „Audi“, „Volkswagen“ ir „Seat“ automobilių servisai, kėbulų servisas bei „Juta“ automobilių padangų, detalių ir aksesuarų parduotuvė bei servisas.

Pastate taip pat įrengtos administracinės paskirties patalpos ir automobilių stovėjimo aikštelė po stogu su elektromobilių įkrovimo vietomis bei dviračių laikymo stovais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas