Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žaidimų startuolis „Eneba“ plečiasi – Kaune nuomosis naujas patalpas

Žaidimų startuolis „Eneba“ iš bendrovės „Inoversa“ Kaune nuomosis biuro patalpas. Pasirašyta ilgalaikė nuomos sutartis, objekto ploto nuoma bus vykdoma etapais. Biuras yra pilnai įrengtas, su visais reikiamais baldais, todėl bendrovės persikėlimas planuojamas artimiausiu metu, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Biuras adresu Ožeškienės g. 18
Biuras adresu Ožeškienės g. 18 / Newsec nuotr.

Viso išnuomoto pastato, įsikūrusio centrinėje Kauno dalyje, Ožeškienės g. 18, plotas siekia 3,667 kv. m. Triaukštis pastatas pastatytas 1905 m., o 2016 m. buvo atlikta jo rekonstrukcija.

Patalpas išsinuomojusi bendrovė „Eneba“ pradėjo veikti prieš kiek daugiau nei dvejus metus ir užsiima virtualių skaitmeninių bei fizinių žaidimų prekyba. Bendrovei didinant darbuotojų skaičių ir planuojant tolimesnę sparčią plėtrą, kilo poreikis ieškoti naujo biuro, teigiama pranešime.

Newsec nuotr./Biuras adresu Ožeškienės g. 18
Newsec nuotr./Biuras adresu Ožeškienės g. 18

Sudarant biuro nuomos sutartį tarpininkavo Tarptautinė nekilnojamojo turto (NT) konsultacijų bendrovė „Newsec“.

Įmonės vadovas Martynas Babilas pastebi, kad 2020 metų pabaigoje Kauno biurų rinkoje vakansija siekė 13 proc. ir nuomininkai galėjo rinktis iš beveik 40 tūkst. kv. m laisvų biurų patalpų. Tai lemia intensyvią konkurenciją tarp objektų savininkų ir platų pasirinkimo spektrą nuomininkams.

„Šiuo metu potencialūs biurų rinkos nuomininkai yra įmonės, kurių veikla susijusi su IT, Fintech ar kompiuteriniais žaidimais, nes pandemija tik dar labiau pagreitino jų augimą“, – pastebi M. Babilas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas