Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Norintiems tobulo poilsio vonioje – holistinis dizainas ir unikalūs techniniai sprendimai

Ne paslaptis, kad, ieškant naujo būsto arba renovuojant esamą, bandoma ieškoti pačių unikaliausių sprendimų. Jie nugula ne tik į miegamojo, virtuvės, bet ir į vonios kambarį. Todėl dizaino studija „Barber Osgerby“ pasirūpino, kad su naująja praustuvo, vonios ir dušo kolekcija „AXOR One“ kiekvieno žmogaus poilsis taptų nepamirštamas.
Naujosios praustuvo, vonios ir dušo kolekcijos gaminiai
Naujosios praustuvo, vonios ir dušo kolekcijos gaminiai / „Hansgrohe SE“ nuotr.

Švenčia 30-ies metų gimtadienį

30-ies metų sukaktį švenčiantis gamintojo „Hansgrohe Group“ prekinis ženklas „AXOR“ jau ne vienus metus džiugina vonios kambariui pritaikyta mada bei dizaino tendencijomis. Išskirtinio dizaino produktai, vonios kambario koncepcijos kuriamos bendradarbiaujant su pasaulyje pripažintais interjero dizaineriais ir architektais: Philippe Starcku, Antonio Citterio, Jeanu-Marie Massaud, Patricia Urquiola, „Phoenix Design“, „Front“, „Nendo“, broliais Bouroullecais ir daugeliu kitų.

Sukurti laikantis aukščiausių kokybės standartų bei turintys individualų stilių, dalis kūrinių iš esmės gali būti drąsiai laikomi šedevrais, mat jie pelnė ir tarptautinius dizaino apdovanojimus. Tai įkvepia ir padeda architektams, interjero dizaineriams ir dizainui neabejingiems žmonėms formuoti su vandeniu susijusias erdves, atspindinčias unikalią naudotojo asmenybę.

„Hansgrohe SE“ nuotr./Naujosios praustuvo, vonios ir dušo kolekcijos gaminiai
„Hansgrohe SE“ nuotr./Naujosios praustuvo, vonios ir dušo kolekcijos gaminiai

Beje, garsūs dizaineriai ir architektai kuria ne tik vonios dizainą, bet ir virtuvės erdvę – pristato išskirtinio dizaino, intuityvios technologijos ir preciziškos inžinerijos virtuvės maišytuvus.

Jie sukurti bendradarbiaujant su P.Starcku, A.Citterio ir „Phoenix Design“. Pasirinkus šios kolekcijos maišytuvą, bus užtikrintas lengvas ir paprastas jos valdymas, kuris maisto gaminimą pavers tikru menu. Svarbu nepamiršti, kad ne tik maisto gaminimo mėgėjai, bet ir virtuvės profesionalai gali rinktis iš 10 išskirtinių spalvotų „AXOR FinishPlus“ paviršių.

Visgi norint išlaikyti pasitikėjimą bei unikalumą, prekinis ženklas atsižvelgia ir į kitas namų erdves – šįkart pristato voniai skirtą naujausią 31 gaminio kolekciją „AXOR One“. Kadangi produktai pritaikomi įvairiems stiliams, kiekvienas klientas gali išsirinkti tai, kas jam mieliausia. Nesvarbu, ar tai būtų minimalistinis, modernus ar avangardinis vonios kambarys.

Preciziškai veikiančios valdymo rankenos

Nors naujoje kolekcijoje galima išvysti unikalias formas, aiškesnį funkcijų valdymą, jos sprendimai žinomi nuo pat 2015-ųjų metų, kai buvo pasiūlytas interaktyvus termostatinis dušo valdymo elementas. Praėjus dvejiems metams buvo pristatytas išraiškingas rankinis dušas, o šiais metais pristatoma ištobulinta kolekcija su papildomais produktais, skirtais praustuvui, voniai ir dušui.

„Hansgrohe SE“ nuotr./Naujosios praustuvo, vonios ir dušo kolekcijos gaminiai
„Hansgrohe SE“ nuotr./Naujosios praustuvo, vonios ir dušo kolekcijos gaminiai

Į šią, dabar jau ištobulintą kolekciją, įeina vienos skylės, dviejų skylių, trijų skylių ir sienoje montuojami vandens maišytuvai praustuvams, grindinis vonios maišytuvas su rankine dušo galvute ir „AXOR One“ termostatinis modulis voniai ar dušui.

Termostatinis modulis turi didelius, aiškiai pažymėtus ir preciziškai veikiančius valdymo klavišus, kuriuos intuityviai spaudžiant uždaromos ir atidaromos dušo ar vonios vandens srovės. O masyvus centrinis termostato valdymo ratas užtikrina itin tikslų temperatūros ir vandens srauto reguliavimą.

Naujai interpretuoti produktai

Siekdami aiškesnių funkcijų ir geresnio valdymo, „Barber Osgerby“ dizaineriai Edwardas Barberis ir Jay’us Osgerby naujai interpretavo jau gerai žinomų formų produktus. Štai pažangi „Select“ technologija, siūlanti naują sąveikos būdą, suteikia galimybę valdyti vandens srautą ir jo temperatūrą vienu bendru valdikliu. Veiksmas nesudėtingas, intuityvus ir itin tikslus.

„Hansgrohe SE“ nuotr./Naujosios praustuvo, vonios ir dušo kolekcijos gaminys
„Hansgrohe SE“ nuotr./Naujosios praustuvo, vonios ir dušo kolekcijos gaminys

„Kaip mesti iššūkį pirminiam produktui? Pasitelkiant meną ir mokslą, išradimą ir jų sąveiką. „AXOR One“ provokuoja vandens atmintį, tačiau pateikia naują jo valdymo būdą, kuris yra daug tikslesnis ir neįtikėtinai rafinuotas. Unikalius „AXOR One“ produktus sukurti leido mūsų dizaineriškas mąstymas ir neįtikėtinas „AXOR“ inžinierių darbas“, – paaiškina E.Barberis ir J.Osgerby.

Holistinis dizainas ir monolitinės formos

Norintys prisiliesti prie elegantiškų archetipų kolekcijos, išvys praustuvui, voniai ir dušui pritaikytą holistinio dizaino interjerą, traukiantį akį grakščiomis formomis, tiesiais paviršiais, suapvalintais kampais ir harmoningomis proporcijomis. Negana to, joje yra ir jau ikoniniais laikomi vandens maišytuvai, kurie pasižymi švelniai siaurėjančiais išlenktais čiaupais – tai subtili detalė, signalizuojanti apie išskirtinę dizaino ir gamybos kokybę.

Svarbu nepamiršti ir klasikinių pasirinkimų – „AXOR FinishPlus“ gaminiai žavi ne tik chromuotais, bet ir matiniais juodais „Matt Black“ bei daugybe kitų išskirtinių paviršių, kuriuos galima išsirinkti iš gausios spalvų paletės. Kolekcija suteiks išskirtinės elegancijos bet kuriam vonios kambariui, nes prie jos pridedama ir „AXOR UniversalCircular“ aksesuarų serija.

„Hansgrohe SE“ nuotr./Naujosios praustuvo, vonios ir dušo kolekcijos gaminiai
„Hansgrohe SE“ nuotr./Naujosios praustuvo, vonios ir dušo kolekcijos gaminiai

Dizaino sprendimai taip pat pasitelkti dušo galvai ir rankinei dušo galvutei – jos pasižymi monolitinėmis formomis ir novatorišku lietaus bei „PowderRain“ purškimo skylučių išdėstymu diske, kuris atspindi dušo galvutės purškimo disko grafiškumą.

Naujosios kolekcijos dušo sistema „Showerpipe“ demonstruoja puikų „viskas viename“ derinį – dušas virš galvos, rankinis dušas, sieninis stovas ir sieninė jungtis. Akivaizdu, kad tai išryškina estetišką prietaisų išvaizdą.

Visos „AXOR“ dizaino kolekcijos suteikia galimybę sukurti vonios kambario atmosferą pagal individualų gyvenimo būdą ir komforto reikalavimus.

Daugiau kolekcijos gaminių – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas