Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nuoma vieniems per brangu? Pasidalinkite „karšta lova“ su nepažįstamuoju

Augant infliacijai, didėjant nuomos kainoms, kai kurie norintys sutaupyti, pavyzdžiui, studentai, mąsto, kaip nuomojamam būstui išleisti kiek mažiau. Vienas iš būdų – „karštoji lova“. Tai – dalijimasis lova su nepažįstamuoju, paprastai miegant pamainomis, skelbia „Insider“.
Pora lovoje
Lovoje / Vida Press nuotr.
Temos: 3 Australija Lova Nuoma

Viena Melburno (Australija) koledžo studentė, 19-metė iš Indijos, „SBS News“ pasakojo, kad dalijasi 550 dolerių už kambario nuomą su vyru, kuris naktinėmis pamainomis dirba vilkiko vairuotoju.

Moteris, pasivadinusi Prijankos slapyvardžiu, leidiniui pasakojo, kad naktį ji miega lovoje, o sunkvežimio vairuotojas toje pačioje lovoje miega dieną. Tomis dienomis, kai vilkiko vairuotojas nedirba, kaip ji teigė „SBS News“, jis negali naudotis lova. Tuomet esą vyras nakvoja namuose esančiame „sandėliuke“, kuriame galima sutalpinti čiužinį.

2021 m. Sidnėjaus technologijos universiteto atliktoje apklausoje dalyvavo 7000 tarptautinių studentų, gyvenančių Sidnėjuje ir Melburne. Iš apklaustų studentų 3 proc. nurodė, kad, norėdami sutaupyti nuomai, apsistoja „karštose lovose“.

Priyanka sakė „SBS News“, kad jos šeimai teko finansiškai gerokai pasispausti, kad galėtų ją išsiųsti į Australiją, merginai ir čia esant vis dar sunku įpirkti maistą, nuomą ir transportą. Ji prisipažino nepasakojo savo šeimai visos savo gyvenimo situacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas