Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Ober-Haus“ 2022 pasiekė daugiau kaip 6 mln. eurų apyvartą

Nekilnojamojo turto bendrovė „Ober-Haus“ 2022 metais Lietuvoje pasiekė 6,12 mln. eurų (be PVM) apyvartą, 8,6 proc. daugiau nei 2021 metais, kai įmonės įplaukos buvo 5,63 mln. eurų. Praėjusių metų apyvarta yra didžiausia „Ober-Haus“ istorijoje nuo 1998 metų, rašoma „Ober-Haus“ pranešime žiniasklaidai.
Nekilnojamasis turtas
Nekilnojamasis turtas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Praėję metai visai nekilnojamo turto rinkai buvo dinamiški – jei pirmoji metų pusė buvo ypač aktyvi, tai antroji jau gerokai santūresnė, ypatingai smulkaus ir vidutinio dydžio komercinio nekilnojamojo turto ir būsto segmentuose.

Tačiau tiek praėjusių, tiek apskritai ilgametį, nuoseklų rezultatų augimą lemia visų pirma profesionali komanda, visiškai unikali organizacinė kultūra ir, žinoma, solidi beveik 25 metų patirtis, kuriant santykį tiek su verslu, tiek ir su visuomene“, – sako Audrius Šapoka, „Ober-Haus“ generalinis direktorius.

2022 metais „Ober-Haus“ Lietuvoje suteikė 14 000 nekilnojamojo turto paslaugų: parengė 12 700 turto vertinimo ataskaitų, atliko 1 250 turto tarpininkavimo sandorių bei daugiau kaip 100 nekilnojamojo turto galimybių studijų, analizių ir konsultacijų.

„Be kita ko, praėjusiais metais prisidėjome prie daugiau nei 20 naujų būsto ir komercinio nekilnojamojo turto projektų kūrybos ir realizacijos, o visiškai naujų, į dienos šviesą išleidome net 11. Be to, dar labiau išplėtėme ir sustiprinome savo kompetencijas tarpininkavimo ir konsultavimo komercinio nekilnojamojo turto sektoriuose bei kilnojamo ir nekilnojamo turto vertinimo segmentuose“, - teigia A.Šapoka.

„Ober-Haus“ Lietuvoje veikia nuo 1998 metų ir turi biurus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Palangoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Druskininkuose, kur veiklą vykdo daugiau nei 140 savo srities profesionalų, kuriančių konkurencinį pranašumą nekilnojamojo turto rinkoje. Bendrovės teikiamų paslaugų pasiūlą sudaro nekilnojamojo ir kilnojamojo turto bei verslo vertinimas, tarpininkavimas perkant, parduodant ir nuomojant nekilnojamąjį turtą, turto valdymas bei rinkos tyrimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas