Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžyje pradėtos prekybos ir pramogų parko „Tower“ statybos

Panevėžyje oficialiai pradėtos 14 mln. eurų vertės prekybos ir pramogų parko „Tower“ statybos. Parką buvusio Panevėžio mėsos kombinato teritorijoje planuojama atidaryti kitą vasarą, ketvirtadienį pranešė projekto vystytoja „Homa group“.
Tower vizualizacija
Tower vizualizacija / Bendrovės nuotr.

Šiemet planuojama nugriauti paskutinį likusį – administracinį senojo komplekso pastatą, tačiau planuojama išsaugoti ir ateityje įveiklinti mėsos gamyklos simboliu tapusį vandens bokštą.

„Homa Group“ vadovė Jurgita Kveselaitė teigė, jog šalia bokšto taip pat išliks medžių giraitė, šalia jos bus įrengta laisvalaikio ir žaidimų zona.

„Kviečiu panevėžiečius teikti pasiūlymus ir idėjas dėl vandens bokšto ir jo prieigų įveiklinimo – esame atviri ir prisidėsime prie miestiečiams labiausiai rūpinčių iniciatyvų įgyvendinimo“, – ketvirtadienį vykusios kapsulės įkasimo ceremonijoje sakė J.Kveselaitė.

Anot pranešimo, „Homa group“ jau yra susitarusi dėl didesnės dalies ploto nuomos, tačiau konkrečių įmonių pavadinimų kol kas neskelbia.

Bendrovė 9 tūkst. kv. metrų ploto kompleksą planuoja statyti dviem etapais – ketvirtadienį pradėtos didžiojo, 7 tūkst. kv. metrų ploto pastato šiaurinėje sklypo dalyje statybos, o mažesnis, pietinis 1,9 tūkst. kv. metrų prekybinis ir administracinis pastatas bus vystomas ateityje, reaguojant į padėtį rinkoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus