Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pasižvalgykite po šį 1970-ųjų namą Anglijoje, parduodamą už 1,1 mln. eurų

Jei ieškote senove dvelkiančio namo, jums pasisekė. Devone (Anglija) parduodamas namas su originaliais 7-ojo dešimtmečio raštuotais tapetais ir rudu linoleumu, rašo metro.co.uk.
Devono namas, parduodamas už 1 mln. svarų sterlingų
Devono namas parduodamas už 1 mln. svarų sterlingų / Luscombe Maye/SWNS/„Scanpix“ nuotr.

Keturių miegamųjų namas parduodamas už 1140530 eurų. Jis pastatytas 7-ajame dešimtmetyje, o jau 40 metų priklauso tiems patiems savininkams.

Tiesa, jį reikėtų remontuoti. Nors kai kurie potencialūs pirkėjai galbūt pageidautų namą išsaugoti kaip savotišką „laiko kapsulę“, t. y. palikti būtent tokį namą, koks jis yra.

Devone esantis namas, vadinamas „The Old Orchard“, turi erdvų kampinį sklypą, iš kurio atsiveria vaizdas į Salkombę – vieną brangiausių Didžiosios Britanijos kurortų.

Iš dviejų miegamųjų taip pat atsiveria įspūdingi vaizdai, o pirmame aukšte yra biblioteka, atskira virtuvė ir valgomasis, didelė pagalbinė patalpa ir drabužinė.

Laikantis septintojo dešimtmečio temos, akį traukiančiame vonios kambaryje naudojamos žalsvos ir persikinės plytelės bei tapetai, o virtuvėje – tamsiai rudos spalvos linoleumas.

Nekilnojamojo turto agentai „Luscombe May“ priduria, kad šis būstas puikiai tiktų kaip nuolatinė gyvenamoji vieta arba kaip atostogų namai, ypač atsižvelgiant į tai, kad vietos parduotuvė ir miesto centras yra vos kelios minutės kelio pėsčiomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas