Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Plungėje numatyta statyti baseiną ir sporto kompleksą už 4,5 mln. eurų

Plungėje ruošiamasi statyti Universalų sporto ir sveikatingumo kompleksą už 4,5 mln eurų. Jį statys Raseinių statybos bendrovė „Brosta“.
Plungėje už 4,5 mln. eurų numatyta statyti universalų sporto ir sveikatingumo kompleksą.
Plungėje už 4,5 mln. eurų numatyta statyti universalų sporto ir sveikatingumo kompleksą. / Plungės rajono savivaldybės nuotr.

Gegužę Plungės rajono savivaldybės vadovai planuoja pasirašyti 4,5 mln. vertės statybos darbų Mendeno gatvėje sutartį su „Brosta“.

Kaip ir buvo planuota, iš pradžių čia turės būti pastatytas baseinas. Visus komplekso statybos darbus numatoma finansuoti Valstybės investicijų programos ir Plungės rajono savivaldybės biudžeto lėšomis.

Baseinui Plungėje statyti šiemet bus panaudota 900 tūkstančių eurų iš Savivaldybės biudžeto, iš Vyriausybės projektui įgyvendinti skirta 100 tūkst. eurų. Papildomai projektui įgyvendinti Plungės rajono savivaldybė paprašė 1,3 mln. eurų iš Valstybės investicijų programos (VIP).

„Tikimasi, kad šiemet rangovas atliks darbų už 2,3 mln. eurų, o kitais metais užbaigs baseino statybą ir Plungės rajono gyventojai turės puikią vietą sveikatai stiprinti ir laisvalaikiui leisti“, – praneša Plungės rajono savivaldybė.

UAB „Brosta“ statė baseiną Tauragėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas