Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Realco“ netoliese „Litexpo“ statys 700 butų kvartalą

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Realco“, 2022 metais įsigijusi 2,4 hektaro (ha) ploto sklypą netoli Vilniaus parodų ir kongresų rūmų „Litexpo“, planuoja ten statyti 700 vidutinės klasės butų kvartalą, skelbia portalas „Verslo žinios“.
Nekilnojamas turtas
Nekilnojamas turtas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Projektuojami trys daugiabučiai, sudaryti iš smulkesnių korpusų, kuriuose planuojama įrengti 260, 177 ir 199 butus. Taip pat numatytos 38 negyvenamosios patalpos komercijai bei 493 automobilių ir 140 dviračių stovėjimo vietų.

Įmonės vadovas Julius Dovidonis sako dar nesiryžtantis kalbėti nei apie investicijas, nei apie statybų terminus, mat procesus dar sunku prognozuoti. Jis teigė, kad pritarimo projektiniams pasiūlymams tikisi kuo greičiau, kad galėtų dirbti su techniniu projektu, tačiau atrodo, kad šiemet statybų tikėtis nereikėtų.

„Jį (pritarimą – BNS) planuojame turėti 2025 metų antrąjį ketvirtį. Nuo to priklausys ir statybų bei pardavimų pradžia. Apie investicijas, turint omenyje, kad esame projektinių pasiūlymų derinimo etape, kalbėti anksti“, – „Verslo žinioms“ teigė J.Dovidonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus