Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

SAM Turto bankui perdavė paskutiniuosius poilsio paskirties pastatus

Sveikatos apsaugos ministerija valstybės įmonei Turto bankui perdavė paskutinį jos valdytą poilsio paskirties nekilnojamą turtą, esantį Druskininkuose, kuris buvo įvertintas kaip nereikalingas valstybės funkcijoms vykdyti. Atsisakyti viso poilsio paskirties turto ministerija siekė nuosekliai tam, kad būtų racionaliai naudojami valstybės ištekliai, rašoma SAM pranešime spaudai.
„Turto bankas”
„Turto bankas” / Partnerio nuotr.

„Sveikatos apsaugos sistemoje atsisakius viso poilsio paskirties nekilnojamojo turto, kuris nereikalingas tiesioginėms ministerijos funkcijoms vykdyti, bus sutaupytos valstybės lėšos: pastatų administravimo, draudimo, išlaikymo kaštai. Taip užbaigėme vieną iš nekilnojamojo turto racionalizavimo etapų. Ir toliau peržiūrėsime nekilnojamojo turto apimtis ir priimsime sprendimus, kaip racionalizuoti jo išlaikymą ir priežiūrą“, – sako Sveikatos apsaugos ministerijos kanclerė Jurgita Grebenkovienė.

Valstybės įmonei Turto bankui perduotas poilsio namų kompleksas, esantis Druskininkuose (Druskininkų sav., Viečiūnų sen., Latežerio k., Kranto g. 17): trys vasarnamiai ir lauko virtuvė. Bendras perduoto turto plotas – 141,23 kv. metrų. Dėl tolesnio šio turto naudojimo spręs Turto bankas.

Šių metų kovo mėn. Turto bankui taip pat buvo perduoti poilsio namai, esantys Neringoje, G.D.Kuverto g. 14., kurių bendras plotas – beveik 1,3 tūkst. kv. metrų.

Ministerija, perdavusi Turto bankui šiuos pastatus, daugiau nebeturi poilsio paskirties nekilnojamojo turto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas