Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šiauliuose už daugiau nei milijoną parduodamas namas: priklauso mirusio verslininko šeimai

Šiaulių miesto parko teritorijoje, netoli miesto centro, parduodamas prabangus, modernios klasikos namas. 10 kambarių būstas priklauso žinomai velionio Šiaulių verslininko Anrido Vinklerio šeimai. Už jį tikimasi gauti 1 190 000 eurų.
Šiauliuose parduodamas namas
Šiauliuose parduodamas namas / Aruodas.lt nuotr.
Temos: 2 Namas Šiauliai

Pirmasis apie tai paskelbė portalas lrytas.lt.

Anot NT agentūros „Du procentai“, tai – išskirtinis 10 kambarių, 987 kv. m. ploto būstas su 14 arų žemės sklypu, suteikiantis ne tik prabangų gyvenimą, bet ir galimybę mėgautis ramybe bei gamtos artumu.

Kaip teigiama, namas pastatytas pagal unikalų architektūrinį projektą, derinant klasikinį stilių su šiuolaikišku prabangos pojūčiu. Šis nekilnojamasis turtas – erdvus ir šviesus.

„Subtilios dekoratyvinės detalės ir elegantiški baldai įneša rafinuotumo, o išskirtiniai meno kūriniai, bei skulptūros papildo interjerą unikaliais akcentais. Modernūs apšvietimo sprendimai puikiai išryškina interjero grožį, sukurdami šiltą ir jaukią atmosferą. Stilingos marmuro grindys, įmantrios dekoratyvinės detalės bei baldai suteikia namui elegantiško charakterio“, – teigiama šio nekilnojamojo turto aprašyme.

Namą puošia įvairūs meno kūriniai, skulptūros, dekoratyviniai elementai, kurie kuria prabangos ir išskirtinumo įspūdį.

Aruodas.lt nuotr./Šiauliuose parduodamas namas
Aruodas.lt nuotr./Šiauliuose parduodamas namas

1994 m. statybos name – 2 aukštai su pastoge, bendras plotas yra 987,61 kv. m.

Jo cokoliniame aukšte įrengtas vyno rūsys ir baseinas, yra dvi laisvalaikio erdvės ir vonios kambarys su dušu bei tualetu. Taip pat šiame aukšte tilpo ir garažas bei katilinė. Namų baseino erdvė – su dideliais langais, leidžiančiais į patalpą patekti daug natūralios šviesos.

Pirmame aukšte įrengtas erdvus holas su židiniu, virtuvė, valgomasis, baro ir šokių zonos, rūbinė, du miegamieji, dušas ir du tualetai.

Antrame aukšte įrengti trys miegamieji kambariai, darbo kambarys, trys vonios kambariai, tualetas, yra išėjimas į terasą.

Trečiame aukšte įrengta didelė erdvė, kuri skirta laisvalaikio poilsio zonai. Šioje zonoje įrengta sporto salė ir teniso stalas, kur galima aktyviai leisti laiką. Be to, iš šios erdvės yra išėjimas į terasą, nuo kurios atsiveria vaizdinga panorama į Šiaulių miesto parką.

Aruodas.lt nuotr./Šiauliuose parduodamas namas
Aruodas.lt nuotr./Šiauliuose parduodamas namas

Namą pardavinėjanti NT brokerė Ingrida Dobužinskė 15min patvirtino, kad namą pardavinėja velionio verslininko A.Vinklerio šeima.

„Jau domimasi šiuo namu, darome atranką, kad tikslinį klientą atrinktume. Visiems namų nerodysime, neįleisime. Bus pasirašoma konfidencialumo sutartis“, – atskleidė ji.

Pasak brokerės, namo kainą kelia lokacija, sklypo dydis.

Sklypo plotas – 14,13 aro, jis – taisyklingos kvadrato formos.

Žemės sklypas suformuotas atliekant kadastrinius matavimus, jame sumontuota lietaus nuvedimo sistema su papildomais šildymo kabeliais. Kiemas išklotas trinkelėmis.

Sumontuoti pakeliami garažo vartai su elektrine pavara, kieme yra stoginė keturiems automobiliams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas