Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šiaurės Anglijoje pasiūlė įsigyti dviejų miegamųjų namą už 12 tūkst. eurų: tiesa, yra kabliukas

Šiaurės Anglijoje dviejų miegamųjų namą aukcione pasiūlyta įsigyti vos už 10 tūkst. svarų (11,5 tūkst. eurų). Tiesa, yra ir kabliukas – naujasis savininkas prieš įsikraustydamas turės išnešti kalnus šiukšlių ir tinkamai išsikuopti.
Parduodamas būstas
Parduodamas būstas / 123RF.com nuotr.

Kaip rašo Metro.co.uk, dviejų miegamųjų namas Raby aikštėje Hartlepolio (Hartlepool) mieste yra puikus „pasidaryk pats“ projektas žmonėms, kurie yra nusiteikę įdėti šiek tiek darbo, kad nuosavybė taptų jų namais.

Kaip matyti iš nuotraukų, namas yra labai purvinas, jame – du sudaužyti televizoriai, įvairios medinės lentos, tušti augalų vazonai ir baltos durys, nuimtos nuo vyrių ir atremtos į sieną. O svetainėje galima rasti prekybos centro pirkinių vežimą.

Namas pardavinėtas aukcione. ČiA GALITE PAŽIŪRĖTI, KAIP JIS ATRODO.

Namui taip pat reikia atlikti tam tikrus konstrukcinius darbus, dalis lubų yra sugriuvusios, o ant sienų matyti juodas pelėsis.

Viename iš miegamųjų pilna maišų su šiukšlėmis ir suteptais audiniais, taip pat aliumininis vamzdis, o langas uždengtas purvinu skuduru.

Netoli namų yra Hartlepolio traukinių stotis, iš kurio galima tiesiogiai nuvykti į Sunderlando, Durhamo ir Niukaslo miestais. Iki prieplaukos – vos dešimt minučių kelio automobiliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas