Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 30

Sovietmečiu statyti, apleisti kultūros namai netoli Vilniaus nesulaukia pirkėjų: jau želia net stogas

Kažkada buvęs puikus kultūros centras su standartinių matmenų sporto sale apie 30 metų stovi apleistas. Toks vaizdas pasitinka netoli Vilniaus esančioje Maišiagaloje, kurios kultūros namai jau virtę pastatu-vaiduokliu. Šiuo metu juos galima įsigyti – už nekuklią 395 tūkst. eurų sumą. Tiesa, sužinoti, ar yra norinčių pirkti, nepavyko. Ant pastato sienos nurodytu telefono numeriu atsiliepęs vyriškis tepasakė, kad nieko komentuoti nenorėtų.

Bado akis

Vilniaus rajono Maišiagalos gyventojai jau daug metų priversti sukti akis nuo jų miestelio centre esančio senojo kultūros namų pastato. Apleistas, užkaltais langais ir durimis, apaugęs piktžolėmis, iš kurių vis nosį iškiša Sosnovskio barščiai.

Ir nors dabar Maišiagala turi kitą kultūros centrą šalimais esančiame dvare, ne vienas vyresnis miestelio gyventojas su nostalgija prisimena senuosius rūmus, kurie pastatyti dar 1975 metais.

Juose buvo didelė renginių salė su scena ir užkulisiais, erdvi kavinė, diskotekų salė, biblioteka. Šalimais prijungta ir sporto salė – standartinių matmenų, su rūbinėmis ir dušais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas