Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Štai, kiek šiandien kainuotų Carrie butas seriale „Seksas ir miestas“

Carrie Bradshaw turėjo nuostabų butą filme „Seksas ir miestas“. Bet mes negalime nesusimąstyti, kaip vieniša moteris, gaunanti rašytojos atlyginimą, galėjo sau leisti vieno miegamojo ir vieno vonios kambario butą Manheteno Aukštutiniame Ist Sityje, rašo nbcwashington.com.
Carrie Bradshaw apartmentai
Carrie Bradshaw apartmentai / „Baltic Tours“ nuotr.

Šiandien atsakymo į šį klausimą gal ir nesulauksime, tačiau dabar turime prognozę, kiek jos namai, kartu su kelių kitų įsimintinų televizijos ir kino filmų vietų fiktyviais namais, kainuotų šiandieninėje karštoje nekilnojamojo turto rinkoje. Skaičiuojama, kad C.Bradshaw būstas kainuoja 700 000 JAV dolerių.

Ir žinote ką, tai neatrodo pernelyg beprotiška!

Kalifornijoje įsikūrusi nekilnojamojo turto įmonė „La Jolla Realtors“ ką tik paskelbė kelių išgalvotų filmų ir televizijos filmų namų bei butų sąrašą, pateikdama pasiūlymus, kiek, jos spėjimu, jie galėtų kainuoti šiandieninėje rinkoje.

„Nors daugelis mūsų tyrime pateiktų namų yra išgalvoti, šie duomenys rodo, kiek jie kainuotų realiame gyvenime tame pačiame rajone“, – elektroniniame laiške sakė „La Jolla“ atstovas spaudai. Jei norite gyventi kaip Monika (seriale) „Draugai“, dabar jau galite orientuotis, kiek pinigų gali prireikti šiems namams įsigyti.

Kartu su Carrie originaliu „SATC“ butu (net nesvarstykime, kiek kainavo tas, kurį ji nusipirko su Bigu po to, kai apsigyveno kartu), „La Jolla“ apžvelgia šių serialų ir filmų nekilnojamojo turto kainas:

„Vienas namuose“,„Pilnas namas“ namas

3,5 mln. dolerių (kiekvienas)

Šešių miegamųjų šeimos namas Winnetkoje, Ilinojaus valstijoje, kaip ir 1990 m. filme „Vienas namuose“, šiais laikais yra gana vertingas ir prilygsta Tannerių šeimos namui filme „Pilnas namas“, esančiam Žemutiniame Ramiojo vandenyno aukštupyje, San Franciske, Kalifornijoje.

„Airbnb“ nuotr./„Vienas namuose“ namas
„Airbnb“ nuotr./„Vienas namuose“ namas

Tačiau iš tikrųjų turėti tikrąjį „Pilną namą“ yra tam tikra vertybė: vienas iš komedijos prodiuserių 2016 m. namą įsigijo už 4 mln. dolerių, o 2019 m. jis buvo parduodamas už kiek mažiau nei 6 mln. dolerių.

Ne tiek jau daug už „Vienas namuose“ namą, kuris 2021 m. buvo parduodamas už 2,1 mln. dolerių.

„Draugai“ (Monikos butas)

2 mln. dolerių

Pasak „La Jolla“, Monikos butas Grinvičo kaime būtų daug vertingesnis už Carrie butą – jo vertė būtų daugiau nei dvigubai didesnė. 2018 m. interjero dizaino startuolis „Modsy“ suteikė jam šiuolaikišką išvaizdą, o tai, įsivaizduojame, gerokai padidintų vertę!

Scanpix nuotr./Serialas „Draugai“
Scanpix nuotr./Serialas „Draugai“

„Haris Poteris“ (Durslių namai)

615 tūkst. dolerių

Hario teta ir dėdė (ir pusbrolis) su juo elgėsi bjauriai, tačiau jie puikiai įsikurtų šiame Surėjaus (Anglija) trijų miegamųjų ir dviejų vonių name. Namas išgalvotoje „Privet Drive“ gatvėje, matomas 2001 m. filme „Haris Poteris ir burtininko akmuo“ , 2016 m. buvo parduotas už kiek daugiau nei 619 000 dolerių.

„Užrašų knygelė“

480 tūkst. dolerių

Jei jums patinka gyventi šiek tiek atokiau nuo įprasto kelio, galite gauti penkis miegamuosius ir penkis vonios kambarius puošniame name už 480 tūkst. dolerių, kaip rodo La Jolla skaičiavimai. Dvaras, kurį Nojus pastatė Allie 2004 m. hitui, iš tikrųjų yra Wadmalaw saloje, Pietų Karolinoje.

„Saulėlydis“ (Čarlio namas)

305 tūkst. dolerių

Filme Belos tėtis persikėlė į Forksą, Vašingtono valstijoje, į kuklų dviejų miegamųjų ir vieno vonios kambario namą. Pasak „House Beautiful“, tikrieji savininkai 2019 m. jį pardavė už 350 tūkst. JAV dolerių, tačiau vėliau paskelbė jį „Airbnb“ kaip nuomojamą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas