Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Studijos tipo butą Londone galima išsinuomoti už beveik 1,5 tūkst. eurų/mėn.: labiausiai jame nustebins lova

Ieškote galimybės išsinuomoti butą Londone? Manote, kad tradicinės stačiakampio formos lovos yra atgyvena? Taigi šis butas gali būti kaip tik jums, rašo metro.co.uk.
Būsto nuoma
Būsto nuoma / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 3 Nuoma Londonas Butas

Šis Farringdone (su Londono Sičiu besiribojantis istorinis rajonas) esantis studijos tipo butas, išnuomojamas už 1 300 svarų sterlingų (1477 eurų), yra trikampio formos ir per mažas, kad jame tilptų pilno dydžio lova ar sofa.

Jame yra sujungta svetainės, miegamojo ir virtuvės zona, o nuotraukose matyti, kad vieninteliame laisvame ir labai smailiame kambario kampe stovi nedidelė trikampio formos lova.

Įsikūręs pertvarkytame buvusiame sandėlyje, būstas yra su baldais. Tiesa, šiame būste teks miegoti ir maistą gaminti toje pačioje erdvėje.

Būsimieji nuomininkai turi sumokėti ir 1 500 svarų sterlingų (1700 eurų) užstatą, o naminiai gyvūnai čia nepageidaujami.

Butą nuomoja „OpenRent“. Skelbime rašoma: „Labai šviesus studijos tipo butas itin patogioje vietoje. Viršutinis šio labai populiaraus pertvarkyto buvusio sandėlio aukštas. Atkreipkite dėmesį, kad šis butas yra ketvirtame aukšte.“

Pažymima, kad pastatas yra greta Farringdono stoties, todėl geležinkelis eina tiesiai už pastato.

„Elektrinis šildymas, skalbyklė su džiovykle, kompaktiška virtuvė, dvigubi stiklai, medinės grindys, naujas vonios kambarys. Galima įsikelti iš karto. Su baldais“, – taip giriamas šis butas skelbime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas