Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

To dar nematėte: iš turistų ima 79 eurus už nakvynę palapinėse, kurios pastatytos kambaryje

Ar kada nors susimąstėte, kaip suderinti kaimišką stovyklavimo žavesį su Londono šurmuliu? Tiesiog keliaukite į „Airbnb“, kur už 79 eurus nakčiai galite išsinuomoti palapinę kambaryje, skelbia „Metro“.
Palapinė didmiestyje
Palapinė didmiestyje / 123RF.com nuotr.

Skelbime, kuriame reklamuojamas Soho rajone esantis būstas, o tiksliau nakvynė palapinėje jame, patikinama: „Jūs nepamiršite laiko, praleisto šioje romantiškoje, įsimintinoje vietoje“.

Nuotraukose matyti atviro plano virtuvė ir svetainė su trimis mažomis palapinėmis, išrikiuotomis vienoje eilėje, kurių kiekvienoje gali apsistoti iki dviejų žmonių (nors greičiausiai bus ankšta).

Svečiai už festivalio stiliaus nakvynę moka iki 79 eurų nakčiai (įskaitant bendrą vonios kambarį ir virtuvę), o už ilgesnę viešnagę – iki 44 eurų arba 1327 eurus už 30 dienų.

Tokia nakvynė pigesnė, nei įprasta šioje vietovėje. Naktis Soho viešbutyje kainuoja nuo maždaug 93 eurus, o vidutinė nuomos kaina Londone 2023 m. balandžio mėn. buvo 2501 euras per mėnesį, rodo „Rightmove“ duomenys.

Susiviliojusiems pigia nakvyne palapinėje, kambaryje, teks prisitaikyti ir prie to, kad duše galės nusiprausti tik po 10 val. ryto kasdien.

Be to, svečius stebės kameros, įrengtos tiesiai virš palapinių, „siekiant apsaugoti kitų svečių bagažą ir garantuoti saugumą“.

Tačiau galėsite naudotis belaidžiu internetu, specialia darbo vieta, oro kondicionieriumi, skalbimo mašina ir plaukų džiovintuvu.

Atsiliepimai apie šią vietą nevienareikšmiai, nors šeimininkas išlaikė 4,42* įvertinimą.

2023 m. spalio mėn. apsistojęs Renaud komentavo: „Tai pigu (miegate palapinėje), bet švaru ir labai geroje vietoje. Verta, jei turite nedidelį biudžetą“.

Pagyrų negailėjo ir Lalaine, kuri sakė: „Man labai patiko man priskirta palapinė, nes jaučiausi esanti saugioje stovyklavietėje, kurioje yra privatumo. Kitą kartą tikrai vėl užsisakysiu palapinę“.

Priešingoje stovykloje esanti apžvalgininkė, vardu Alethea, rašė: „Akivaizdu, kad būnant palapinėse privatumas bus prastas, o gatvės triukšmas ir (arba) kiti svečiai visą naktį vaikščios šalia jūsų palapinės“.

„Palapinės čiužinio paklodė buvo nuviliančiai purvina, su plaukų sruogomis, galbūt nuo ankstesnių svečių, ir daugybe dulkių, kurias turėjau nupūsti, tačiau antklodė ir čiužinys buvo patogūs.

Kitas palapinę išbandęs asmuo – Giacomo – priekaištavo šeimininkui po to, kai jam ir jo draugui teko miegoti toje pačioje palapinėje, nes kitos dvi buvo užimtos: „Palapinė buvo maža, ji nebuvo pritaikyta dviem žmonėms“.

Dar kiti skundėsi negalėję nusiprausti po dušu, kada panorėję, kad durys nebuvo užrakintus, buvo nešvaru.

Šeimininkas atsakė: „Jaučiuosi nusivylęs jūsų atsiliepimais ir nesupratęs jūsų užsakymo. Savo informacijoje ir pristatyme jau nurodėme, kad dušu dalijamasi su kitais svečiais, kai yra patvirtintas laikas ir iš anksto susitarta dėl to, o palapinės dydis yra 120cm X 200 cm, kurioje gali apsistoti du žmonės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas