Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 04 /2023 08 07

„Verslas nuo nulio“ Žvėryne: negavus statybos leidimo, dvigubai brangiau bandyta parduoti neįgyvendinamas „pabraižytas „fantazijas“

Gudriai suregztas planas? Nusipirkus du garažus Vilniaus prestižiniame rajone bandyta juos parduoti lyg dviejų aukštų gyvenamąjį namą, žinant, kad galimybių išties ten gyventi iš esmės nėra.
Skelbimas
Skelbimas / Aruodas.lt nuotr.

Iškėlė klausimų socialiniame tinkle

Vienoje populiarioje feisbuko grupėje pasidalinta nekilnojamojo turto (NT) skelbimų portale Aruodas.lt patalpintu skelbimu apie parduodamą NT.

„Nusiperki du garažus Žvėryne už 40 tūkst. (ką tik buvo skelbimas), nupieši ant popieriaus savo fantaziją ir bandai parduoti kaip gyvenamojo namo projektą už 90 tūkst. eurų. Tikras verslas nuo nulio!“, – konstatuojama įraše socialiniame tinkle.

15min išsiaiškino, kad parduodamas objektas yra Miglos g. 6A, Vilniuje.

„Ten stovi du sublokuoti garažai. Be vandens, be privažiavimo, nė centimetro laisvo sklypo. Šalia auga saugomas brandus beržas. Nusipirkę asmenys ten bandė dviejų aukštų gyvenamą namą suprojektuoti ir pastatyti. Žinoma, paskirties pakeisti neįmanoma. Vilniaus miesto savivaldybė tokiai nesąmonei nepritarė, leidimo neišdavė, kaimynai dėl aukštingumo keitimo jokių sutikimų nedavė ir neduos. Projektas žlugo. Ką darom? Žinoma, ieškom kvailių ir PARDUODAM DVIGUBAI BRANGIAU!“, – teigiama įraše.

Aruodas.lt nuotr./Skelbimas
Aruodas.lt nuotr./Skelbimas

15min pasidomėjo, ką apie tokį vartotojų galimą mulkinimą mano Vilniaus miesto savivaldybė ir Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba (VVTAT).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas