Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

2024 m. „Gurtam“ Sakartvelo savaitė – tarptautinių komandų stiprinimas Tbilisyje

Vilniuje įsikūrusi tarptautinė programinės įrangos sprendimų kūrėja „Gurtam“ savo tarptautinę komandą iš 16 šalių sukvietė į Tbilisį (Sakartvelas) savaitei bendradarbiavimo ir mokymosi.
2024 m. „Gurtam“ Sakartvelo savaitė – tarptautinių komandų stiprinimas Tbilisyje
2024 m. „Gurtam“ Sakartvelo savaitė – tarptautinių komandų stiprinimas Tbilisyje / „Gurtam“ nuotr.

Vilniuje įsikūrusi pirmaujanti automobilių parko valdymo ir daiktų interneto sprendimų kūrėja „Gurtam“ Tbilisyje sėkmingai surengė kasmetinę „Gurtam“ Sakartvelo savaitę. Birželio 17–21 d. 240 komandos narių iš 16 šalių susirinko bendradarbiauti, diegti naujovių ir mokytis, pabrėždami bendrovės įsipareigojimą stiprinti komandą ir kūrybiškai bendradarbiauti.

Nuotolinio komandos bendravimo iššūkių sprendimas

Didelėms tarptautinėms bendrovėms gali būti sudėtinga valdyti nuotolines komandas ir užtikrinti sklandų bendravimą. Tarptautinė programinės įrangos kūrėja „Gurtam“, kurios pagrindinė būstinė yra Vilniuje, susiduria su panašiais iššūkiais, turėdama biurus Bostone, Dubajuje ir Tbilisyje, taip pat daugybę nuotolinių darbuotojų visoje Europoje, Centrinėje ir Lotynų Amerikoje.

„Gurtam“ Sakartvelo savaitė yra strateginis sprendimas, suteikiantis retą ir vertingą galimybę šioms komandoms susitikti asmeniškai.

Šį renginį organizavo „Gurtam“ vidaus žmogiškųjų išteklių ir judumo komandos. Laikydama šį projektą vidaus projektu, „Gurtam“, pasitelkdama savo darbuotojus, pasiekia reikšmingos naudos, pavyzdžiui, greičiau priima sprendimus, pagerina sinchronizaciją, suteikia darbuotojams galimybę susipažinti su naujais kolegomis ir pažinti skirtingas kultūras.

Teona Daushvili, žmogiškųjų išteklių skyriaus direktorė, pabrėžia:

„Tokia veikla, kaip ši, yra neįkainojama siekiant stiprinti komandą. „Gurtam“ labai svarbu sukurti atvirą ir skaidrią atmosferą, kurioje darbuotojai galėtų bendrauti ir integruotis į mūsų įmonės kultūrą. Kadangi mūsų įmonėje yra daug nuolatinių ir nuotolinių darbo vietų, sukurti bendrą erdvę asmeniniams ryšiams yra svarbus mūsų žmogiškųjų išteklių komandos darbas, kuris duoda ilgalaikę naudą.“

Renginyje vyko daugybė vidaus darbo sesijų, apskritojo stalo diskusijų ir pranešimų. „Gurtam“ dirba entuziastingi, kūrybingi ir ambicingi žmonės, kurie nori skleisti savo požiūrius ir patirtį. Ši energija ir įkvėpimas skatina įmonę judėti į priekį.

„Gurtam“ nuotr./2024 m. „Gurtam“ Sakartvelo savaitė – tarptautinių komandų stiprinimas Tbilisyje
„Gurtam“ nuotr./2024 m. „Gurtam“ Sakartvelo savaitė – tarptautinių komandų stiprinimas Tbilisyje

Ateities perspektyvos

„Gurtam“ vertina tradicijas ir siekia kurti naujas, skatinančias bendradarbiavimo ir naujovių kultūrą. Praėjusiais metais bendrovė surengė panašų susitikimą Vilniuje, kuris padėjo pagrindą neįtikėtinai patirčiai, kuria dalijamasi šiais metais. Tuo metu įmonėje dirbo 230 darbuotojų, todėl buvo užtikrinama, kad kiekvienas komandos narys jaustųsi svarbus ir vertinamas, o tai galiausiai paskatino kurti geresnius produktus ir paslaugas.

Nastassia Sachenka, vyriausioji operacijų vadovė, sako:

„Savaitę trunkantis „Gurtam“ darbuotojų susitikimas Sakartvele yra nuolatinė investicija į mūsų socialinį kapitalą. Prieš pandemiją investavome į komandos darbo keliones, kurias pavadinome „Team Recharge“. Tvirtai tikiu, kad dalijimasis įsimintinomis akimirkomis skatina tvirtus ryšius ir pasitikėjimą, o tai didina komandos produktyvumą, įmonės tvarumą ir atsparumą krizėms. Šiais nuotolinio darbo laikais pakoregavome formatą ir jau antrus metus iš eilės suburiame visą įmonę. Ši darbo ir neformalios veiklos savaitė suteikia unikalią progą mūsų talentams pajusti ryšį, būti vertinamiems, įsitraukti ir pasinerti į „Gurtam“ dvasią. Talentų ieškančioms bendrovėms, tokioms kaip mūsų, ryšiai ir komandų sinergija yra labai svarbūs.“

„Gurtam“ nuotr./2024 m. „Gurtam“ Sakartvelo savaitė – tarptautinių komandų stiprinimas Tbilisyje
„Gurtam“ nuotr./2024 m. „Gurtam“ Sakartvelo savaitė – tarptautinių komandų stiprinimas Tbilisyje

Apie „Gurtam“

„Gurtam“ yra tarptautinė programinės įrangos kūrimo įmonė, kuri kuria automobilių parko valdymo sprendimus įvairioms nišoms ir įmonėms, taikydama telematikos ir daiktų interneto technologijas.

Daugiau nei 20 metų patirtį rinkoje turinti „Gurtam“ įsitvirtino kaip pirmaujanti rinkos dalyvė, siūlanti platų produktų, skirtų įvairiems verslo poreikiams užtikrinti, asortimentą. Bendrovės sprendimai yra „Wialon“, „flespi“ ir „GPS-Trace“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius