Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Akcentuodama prevenciją, AVON Lietuva skyrė 25 000 EUR LSMU Medicinos fakulteto onkologijos mokslo laboratorijai

„AVON Cosmetics“ jau daugelį metų aktyviai remia labdaros organizacijas ir prisideda prie moterų sveikatos ir socialinių problemų sprendimo. Minint 25 gyvavimo metus Lietuvoje, AVON 25 000 EUR paramą skyrė LSMU MF Onkologijos instituto Onkologijos mokslo laboratorijai, plėtojančiai krūties vėžio mokslinius tyrimus. Įmonė išskiria, jog šis indėlis žymi svarbų žingsnį remiant ne tik gydymą, bet ir prevencines priemones bei iniciatyvas diagnozuojant ligą.
Akcentuodama prevenciją, AVON Lietuva skyrė 25 000 EUR LSMU Medicinos fakulteto onkologijos mokslo laboratorijai
Akcentuodama prevenciją, AVON Lietuva skyrė 25 000 EUR LSMU Medicinos fakulteto onkologijos mokslo laboratorijai / „AVON“ nuotr.

„Esu labai laiminga, kad galime prisidėti prie mokslo plėtros ir į moterų sveikatą orientuotų tyrimų. Taip pat didžiuojamės remdami įstaigą, kurios didžiąją dalį sudaro moterys mokslininkės,“ – teigia AVON generalinė direktorė Baltijos šalims Roberta Dargevičienė.

Laboratorijoje tyrinėjami nauji krūties ir kitų vėžio formų rodikliai ir žymenys, kurie padeda anksčiau aptikti ligą. Vėžinių susirgimų skaičius pasaulyje ir Lietuvoje tik didėja, todėl investicija į naujas technologijas ir mokslinius tyrimus yra būtina. „Mūsų moksliniai darbai yra pripažinti ir tarptautinėje erdvėje, todėl mums itin svarbu neapsiriboti vien savo masteliu. Dabartinių genetinių tyrimų išvados yra svarbus indėlis į ateities gydymą ir personalizuotą diagnostiką. Išsami informacija apie naviką padeda tiksliau diagnozuoti, planuoti gydymą, stebėti jo efektyvumą ir prognozuoti ligos eigą“, – sako LSMU MF Onkologijos instituto vadovėvadovė prof. E.Juozaitytė.

Ši parama yra dalis platesnio „AVON prieš krūties vėžį“ programos dalis. Praėjusiais metais įmonė paaukojo 30 000 EUR įstaigoms, kovojančioms su šia liga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas