Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Anglų kalbos kursai – vaikams, paaugliams, suaugusiems

„Intellectus“ kalbų centras siūlo platų anglų kalbos kursų pasirinkimą vaikams, paaugliams ir suaugusiems. Čia dirbantys lektoriai pamokas organizuoja ir kalbų centro biure, ir gali atvykti į klientų biurą ar kitą patogią vietą.
Anglų kalbos pamokos
Anglų kalbos pamokos / 123rf.com

Anglų kalbos kursai skirstomi į 7 programas: bendriniai ir šnekamieji kursai suaugusiems, verslo anglų kalba, kursai paaugliams ir abiturientams, pasiruošimas IELTS egzaminui. Vasarą organizuojamos ir intensyvaus mokymo programos: intensyvūs kursai suaugusiems, intensyvūs 14–17 metų moksleiviams bei dieninė stovykla Vilniuje 7–13 metų vaikams. „Intellectus“ anglų kalbos dėstytojai remiasi pažangia pasauline mokymo praktika, dalyvauja įvairiuose naujų metodų taikymo mokymuose, turi ilgametę dėstymo patirtį bei kvalifikacijas. Mokiniams skiriamas individualus dėmesys, mokantis nedidelėse grupėse skiriamas dėmesys kiekvieno mokinio klausimams, o mokymosi medžiaga pateikiama aiškiai ir tikslingai. Kursai organizuojami lanksčiu grafiku ir įvairios trukmės. Jei esate suinteresuoti ypač pagerinti savo ar vaiko anglų kalbos šnekamuosius įgūdžius, anglų kalbos kursai „Intellectus“ kalbų centre yra tai, ko jums reikia.

Intensyviuose kursuose suaugusiems anglų kalbos pamokos vyksta 4 kartus per savaitę. Galima pasirinkti 1 arba 2 mėnesių kursus. Suaugusieji mokosi ryte, dieną arba vakare, todėl kiekvienas dirbantis ar vaikus auginantis asmuo gali pasirinkti sau tinkamiausią kursų laiką. Kursų metu sustiprintai lavinama šnekamoji anglų kalba, naudojant efektyvias priemones ir mokymo metodus bei skiriant individualų laiką kiekvienam besimokančiajam. Grupėje mokosi nuo 4 iki 9 asmenų, o mažiausiose grupėse – iki 5 dalyvių. Kurso lygis (pradedantysis, intensyvus nedaug pažengusiems, pažengusiems ir kt.) yra nustatomas individualiai.

Dieninė stovykla Vilniuje 7–13 metų vaikams yra ne tik puikus būdas išmokti anglų kalbos, bet ir susirasti bendraminčių, draugų. Stovyklos trukmę (savaitę arba dvi) gali parinkti vaikų tėvai, o jos metu žaidžiami įvairūs interaktyvūs žaidimai anglų kalba, pateikiama angliška vaizdo ir garso medžiaga, multimedija, vaikai dalyvauja konkursuose, kalbos žaidimuose ir kitokiose veiklose. Efektyvi mokymo metodika ir profesionalūs specialistai vaikams suteikia ne „sausą“ informaciją, o įdomias bei kūrybingas užduotis, kurios praplečia žodyną ir skatina drąsiai kalbėti angliškai. Aktualios bei įdomios bendravimo temos leidžia vaikams atsipalaiduoti ir tuo pačiu sėkmingai bei nuotaikingai mokytis.

Intensyvūs kursai 14–17 metų moksleiviams trunka 2 savaites ir intensyvaus tvarkaraščio dėka ypač lavinama šnekamoji anglų kalbą. Autentišką anglų kalbą praktikuojantys dėstytojai moksleivius suskirsto nedidelėmis grupėmis pagal lygius. Kvalifikuoti mokytojai, turintys tarptautinės patirties, grupėse organizuoja diskusijas ir dialogus, interaktyvią veiklą, naudoja garso ir vaizdo priemones bei kitus efektyvius metodus, padedančius greitai įsisavinti anglų kalbos žodyną ir laisvai kalbėti angliškai.

Bendriniai ir šnekamieji kursai suaugusiems vyksta 2 kartus per savaitę, o viena pamoka trunka 1,5 val. arba 2 valandas. Šiuose kursuose reguliariai tikrinamos žinios, taip atskleidžiant besimokančiųjų pažangą. Kursuose didžiausias dėmesys skiriamas šnekamosios kalbos lavinimui, o naudojant modernias ir efektyvias mokymo priemones žinios yra gilinamos užklasine sistema „Online“. Ši sistema besimokantiems leidžia prisijungti prie asmeninės paskyros, kurioje suteikiamos įvairios papildomos mokymosi priemonės. Sistemoje galima gilinti įgytas žinias, atlikti namų darbus, netgi išmokti tas pamokas, kurias teko praleisti.

Taip pat anglų kalbos mokykloje siūlomi verslo anglų kalbos kursai. Ši programa siekia išmokyti specifinės verslo tematikos, kad praktiniai pasikalbėjimai verslo temomis būtų prilyginami tikroms kasdienėms verslo situacijoms. Ši kursų programa ypač tinka verslininkams bei vadybininkams, dažnai keliaujantiems po užsienio šalis, bendraujantiems su kitų šalių anglakalbiais atstovais.

Paaugliams ir abiturientams anglų kalbos mokykla „Intellectus“ taip pat siūlo kursų programą, kurioje išmokstama skaityti, rašyti, nebijoti laisvai kalbėti anglų kalba. Kursų metu praturtinamas žodynas, taikomos efektyvios darbo metodikos, o dirbama nedidelėse 5–8 asmenų grupėse. Dar viena kursų programa norintiems studijuoti užsienyje – pasiruošimas IELTS testui. Kursus vedantys specialistai remiasi IELTS egzamino reikalavimais, o visi, norintys gerai išlaikyti šį egzaminą, gali rinktis, kokios trukmės pasirengimo kursai juos domina labiausiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas