Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Antsvoris – padidėjusi rizika susirgus. Kaip lengvai ir greitai numesti svorio namuose?

Viena iš padidintos rizikos grupių bet kurio susirgimo metu, tarp jų ir koronaviruso, yra žmonės, turintys antsvorio. Pasaulio sveikatos organizacija nutukimą laiko vienu iš pagrindinių rizikos veiksnių, galinčių sukelti rimtų komplikacijų užsikrėtus.
Antsvoris – padidėjusi rizika susirgus. Kaip lengvai ir greitai numesti svorio namuose?
Antsvoris – padidėjusi rizika susirgus. Kaip lengvai ir greitai numesti svorio namuose? / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Dieta Lieknėjimas
Partnerio nuotr./Giedrius Murauskas numetė 13 kilogramų ir vasarą pasitinka geriausios formos.
Partnerio nuotr./Giedrius Murauskas numetė 13 kilogramų ir vasarą pasitinka geriausios formos.

Giedrius Murauskas numetė 13 kilogramų ir vasarą pasitinka geriausios formos.

„Niekada nemaniau, kad man kada nors reikės laikytis dietos – visada buvau sportiškai aktyvus ir judrus. Tačiau vieną vakarą pajutau, kad vakaro ritualas – didysis valgymas prie televizoriaus – nepraeina be žymių. Kurį laiką tiesiog stebėjau, kaip auga pilvas… Žinote, kaip yra, kai atrodo, kad pilvu vairuoji savo automobilį? Tai ir buvo mano motyvacija! Antsvoris labai trukdė – judesiai tapo nerangūs, vaizdas veidrodyje švelniai tariant kėlė pasibaisėjimą. Tada vieną vakarą, sėdėdamas prie kompiuterio ir vėl valgydamas, perskaičiau kitų žmonių atsiliepimus ir nusprendžiau pabandyti.“

Duomenys kovo mėnesį Didžiojoje Britanijoje parodė, kad 70 % pacientų, kurių būklė įvertinta kaip sunki, turėjo antsvorio. Antsvoris gali būti kelių kitų sveikatos sutrikimų – širdies ir kraujagyslių ligų, aukšto kraujospūdžio – priežastis. Pakeitus gyvenimo būdą ir kasdienius įpročius taip greitai kaip dabar, yra didelė rizika, kad pasikeis ir medžiagų apykaitos greitis. Dabar, kai šalyje kelias savaites paskelbta nepaprastoji padėtis, daugelis priaugo po porą kilogramų. Net tie, kurie anksčiau neturėjo problemų dėl antsvorio.

Partnerio nuotr./Giedrė Antanienė
Partnerio nuotr./Giedrė Antanienė

Pasiekti nepriekaištingos figūros ir atrodyti stulbinamai sulaukus 50 metų? Taip, tai įmanoma! Giedrė Antanienė atskleidžia, kaip ji įgyvendino ilgai puoselėtą svajonę apie liekną figūrą.

„Kai tik nustosi sau meluoti, kad antsvoris nėra problema, liks tik užsiregistruoti į Stokholmo dietą. Visa kita yra paprasta! Ši dieta garantuoja rezultatus, jos lengva laikytis. Jei nori sulaukti vasaros puikios formos, nedelsdama užsiregistruok, o rezultatai Tave nustebins! Dabar, kai numečiau 17 kg antsvorio, pokyčiai yra akivaizdūs ir svarbūs! Mano valgymo įpročiai visiškai pasikeitė – ir toliau kasdien naudoju dietos receptus. Nuo 40–42 dydžio perėjau į 34–36. Dabar kiekvieną dieną esu geros nuotaikos ir man labai patinka tai, ką matau veidrodyje!”

Užsiregistruok StockholmDiet.com, užpildyk testą ir gauk dietos planą, pagrįstą Tavo individualiais parametrais, todėl daug efektyviau veikiančią nei bet kokia įprasta dieta.

Spausk čia ir gauk asmeniškai Tau sukurtą lieknėjimo planą!

Dabar, kai sunkiau išsaugoti gerą formą, nes neįmanoma lankyti sporto užsiėmimų, o fizinės veiklos sumažėjo, tinkama mityba yra vienintelė alternatyva norint numesti svorio ir sustiprinti imuninę sistemą. Stockholmdiet.com mitybos specialistai jau padėjo šimtams tūkstančių žmonių numesti nereikalingų kilogramų ir per trumpą laiką pasiekti puikių rezultatų.

Partnerio nuotr./Jonas Česnauskas
Partnerio nuotr./Jonas Česnauskas

Vienas iš ką tik atgavusių puikią formą pagal Stokholmo dietą yra Jonas Česnauskas. Jis numetė 13 kilogramų.

„Laikytis Stokholmo dietos buvo lengva, nes jei sąžiningai, tai nė akimirką nejaučiau, kad laikausi kokios nors baisios dietos. Aš valgau skaniai, tik taisyklinga seka. Nebijokite, tai nėra mažos porcijos! Iš savo patirties galiu pasakyti, kad parduotuvėje praleidau daug mažiau laiko nei įprastai, nes tiksliai žinojau, ką turiu nusipirkti savaitei. Tai ypač svarbu dabar. Likite namuose, kada tik įmanoma! Ir dar – tai tikrai yra daug pigiau, nei išalkusiam stovėti parduotuvėje prie lentynos ir krauti į krepšį viską iš eilės, o tada pusę išmesti, nes pasibaigė galiojimo laikas. Dabar tinkamas laikas gyvenant namuose sulieknėti."

Naudokis Stokholmo dietos patarimais, valgyk skaniai ir sutaupyk – sveikai maitintis nėra brangu, o perkant pagal kruopščiai sudarytą sąrašą nereikės išmesti produktų, kurių galiojimo laikas baigiasi. Tokį sąrašą taip pat bus patogu naudoti užsakant produktus į namus. Ar žinojai, kad vienas namų ūkis vidutiniškai išmeta 15–20 % neapgalvotai nupirkto maisto? Išbandyk Stockholmdiet.com, valgyk sveikai ir pasiek gražios figūros.

Nepaisant visų apribojimų, laimei, dar niekas neatšaukė vasaros. Panaudok šį laiką tinkamai ir sulauk šiltų orų puikios formos – tokios, kurios jau seniai norėjai. Sužinok, kaip pasiekti gražios figūros nevaikštant į sporto salę, negeriant tablečių, nebadaujant.

VIDEO: Donata Virbilaitė pasiekė savo tikslą su „StockholmDiet“!

Donata Virbilaitė pasiekė savo tikslą su „StockholmDiet“! Liekninamosios mitybos planas tinka kiekvienam! Atlikęs 2 min. testą, kiekvienas ŠIANDIEN gali gauti asmeniškai pritaikytą mitybos planą „7 dienų riebalų deginimo mitybos planas pradedantiesiems“.

Spausk čia – StockholmDiet.com – ir atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo!

StockholmDiet.com siūlo – registruokis dabar, bet pradėk, kai nori, nes lieknėjimo planas bus prieinamas Tavo Stokholmo dietos profilyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas