Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ASUS pristato visiškai naują „Zenbook S 14“ (UX5406) su dirbtiniu intelektu

Ploniausias 14 colių ASUS kompiuteris su dirbtiniu intelektu sujungia dirbtinio intelekto galią ir funkcinę estetiką.
ASUS pristato visiškai naują „Zenbook S 14“ (UX5406) su dirbtiniu intelektu
ASUS pristato visiškai naują „Zenbook S 14“ (UX5406) su dirbtiniu intelektu / Gamintojo nuotr.

Pagrindiniai akcentai

  • Meno ir technologijų derinys: „Ceraluminum“ medžiaga ir CNC frezavimu pasiekta funkcinė estetika –itin plonas (vos 1,1 cm storio) korpusas su išskirtiniu geometrinių grotelių dizainu.
  • „Zenbook“ atliks daugiau: Iki naujausio „Intel Core Ultra 9“ procesoriaus su dirbtiniu intelektu, „Copilot“ klavišas, padidintas 16:10 vientisas jutiklinis kilimėlis su išmaniaisiais gestais.
  • Įtraukiantis garsas ir vaizdas: 14 colių 3K 120 Hz „ASUS Lumina OLED“ ekranas ir pažangi keturių garsiakalbių garso sistema užtikrina tikrą kino teatro patirtį.
  • Tylus ir saugus: Efektyvus, dėmesio neblaškantis <25 dB triukšmingumo aušinimas, „Microsoft Pluton“ saugumas, prisijungimas veidu ir „Windows passkeys“ funkcija.
    Gamintojo nuotr./ASUS pristato visiškai naują „Zenbook S 14“ (UX5406) su dirbtiniu intelektu
    Gamintojo nuotr./ASUS pristato visiškai naują „Zenbook S 14“ (UX5406) su dirbtiniu intelektu

ASUS šiandien pristatė „Zenbook S 14“ (UX5406) – vienas ploniausių ir mobiliausių 14 colių naujosios kartos ASUS dirbtinio intelekto kompiuterių rinkoje, kuriame našumas dera su rafinuotumu. Aukščiausios klasės „Zenbook S 14“ pasižymi nauja funkcine estetika bei naujai sukurtais vidiniu ir išoriniu dizainais. Korpuse naudojama nauja, novatoriška „ASUS Ceraluminum“ aukštųjų technologijų keraminė hibridinė medžiaga, kurią galima rinktis iš įvairių gamtos įkvėptų spalvų. Ši pirmoji pramonėje naudojama medžiaga pasižymi išskirtiniu tvirtumu bei išskirtiniu atsparumu įbrėžimams ir nusidėvėjimui.

„Zenbook S 14“ naudoja naujausią dirbtinį intelektą palaikantį antros serijos „Intel Core Ultra 9“ procesorių ir „Intel Arc“ vaizdo plokštę, kurios NPU užtikrina iki 48 TOPS. Pažangus CNC frezavimas leidžia integruoti itin ploną garų kamerą į ypatingai tylią aušinimo sistemą – unikalią tokiam plonam įrenginiui ir užtikrinančią iki 28 W procesoriaus TDP našumą bei minimalų triukšmą. Funkcionaliame dizaine yra specialus „Copilot“ klavišas ir padidintas 16:10 vientisas jutiklinis kilimėlis, palaikantis išmaniuosius gestus.

Gamintojo nuotr./ASUS pristato visiškai naują „Zenbook S 14“ (UX5406) su dirbtiniu intelektu
Gamintojo nuotr./ASUS pristato visiškai naują „Zenbook S 14“ (UX5406) su dirbtiniu intelektu

14 colių 3K 120 Hz „ASUS Lumina OLED“ ekranas ir galinga, įtraukiančias pramogas suteikianti, keturių garsiakalbių garso sistema užtikrina tikrą kino teatro patirtį. Patikimą saugumą užtikrina „Microsoft Pluton“ saugumo procesorius, o naujoji „Windows passkeys“ funkcija saugiai saugo autentifikavimo duomenis. Patobulintos biometrinio saugumo ir privatumo funkcijos, veikiančios su „AiSense“ IR kameros sistema, apima veido atpažinimo funkciją, skirtą automatiniam prisijungimui ir atsijungimui, adaptyvius užraktą ir apšvietimą.

Meno ir technologijų derinys

Naujai sukurtame funkcionaliai estetiškame „Zenbook S 14“ naudojama moderni „ASUS Ceraluminum“ medžiaga, užtikrinanti patvarumą ir elegantišką dizainą. Po ketverių metų šios medžiagos spalvų, tekstūros ir kietumo tobulinimo rezultatai yra puikūs. Naudojant pažangiausią CNC technologiją, „Zenbook S 14“ yra nepaprastai plonas – vos 1,1 cm, o jame sumontuoti pažangūs komponentai, įskaitant pažangią garų kameros aušinimo sistemą. Tai vienintelis nešiojamasis kompiuteris, kuriame dera toks elegantiškumas ir funkcionalumas. Be to, tai ploniausias ir kompaktiškiausias 14 colių nešiojamasis kompiuteris, pabrėžiantis mūsų įsipareigojimą užtikrinti aukščiausio lygio našumą ir mobilumą. CNC apdirbimo būdu taip pat sukurtos išskirtinės geometrinės grotelės virš klaviatūros ir padidinta jutiklinio kilimėlio sritis. Nešiojamąjį kompiuterį galima įsigyti dviejų gamtos įkvėptų atspalvių – „Zumaia Gray“ pilkos ir „Scandinavian White“ baltos spalvos.

Gamintojo nuotr./ASUS pristato visiškai naują „Zenbook S 14“ (UX5406) su dirbtiniu intelektu
Gamintojo nuotr./ASUS pristato visiškai naują „Zenbook S 14“ (UX5406) su dirbtiniu intelektu

Tvarus „Zenbook S 14“ dizainas apima ir papildomą įmautę, kuri, įkvėptas gamtos, pagaminta iš GRS sertifikuoto perdirbto poliesterio. Ši įmautė įkūnija įsipareigojimą diegti ekologiškas ir gamtos įkvėptas naujoves.

„Zenbook“ atliks daugiau

„Zenbook S 14“ siūlo naujos kartos dirbtinio intelekto galimybes itin ploname korpuse. Jame įdiegtas naujausias antros serijos „Intel Core Ultra 9“ procesorius su sistema luste (SoC). Sistemos luste dizainas 27 % sumažina pagrindinės plokštės dydį ir tokiu būdu padidina bendrą aušinimo efektyvumą bei kompaktiškame korpuse integruoja aukščiausios klasės mažai energijos naudojančią LPDDR5X DRAM atmintis. Šis antrasis veiksnys sutrumpina atstumą tarp centrinio procesoriaus ir atminties, todėl užtikrinamas didesnis duomenų srauto pralaidumas ir mažesnis užlaikymas – taip užtikrinamas didesnis stabilumas ir našumas. Kompiuteris su iki 32 GB sparčiosios RAM atminties, iki 1 TB PCIe® 4.0 SSD, iki 28 W TDP pasiekiančiu procesoriumi, iki 48 TOPS šiuolaikinėms dirbtinio intelekto programoms užtikrinančiu integruotu NPU ir 72 Wh baterija užtikrina autonomiją visą dieną. Naudotojo patirtis yra sklandi ir intuityvi, nes „ASUS ErgoSense“ klaviatūroje yra specialus „Windows Copilot“ klavišas, kuriuo iškart suteikiama „Windows“ dirbtinio intelekto pagalba, o padidintas jutiklinis kilimėlis atitinka 16:10 ekrano kraštinių santykį. Tai padidina patogumą ir palengvina naudojimą, nes išmaniaisiais gestais galima greitai reguliuoti garsumą, ekrano ryškumą ir kt. Itin kompaktiškame „Zenbook S 14“ yra visi įvesties ir išvesties prievadai, įskaitant du „Thunderbolt 4“, antros kartos „A“ tipo USB 3.2, HDMI 2.1 ir garso jungtį. „WiFi 7“ su „ASUS WiFi Master Premium“ sertifikatu užtikrina greičiausią ir patikimiausią ryšį.

Gamintojo nuotr./ASUS pristato visiškai naują „Zenbook S 14“ (UX5406) su dirbtiniu intelektu
Gamintojo nuotr./ASUS pristato visiškai naują „Zenbook S 14“ (UX5406) su dirbtiniu intelektu

Įtraukiantis garsas ir vaizdas

3K 120 Hz „ASUS Lumina OLED“ ekranas patvirtintas „Pantone“, ir „DisplayHDR True Black 500“. Jis perteikia tikroviškus vaizdus, pasižymi išskirtinėmis spalvomis ir HDR našumu, įskaitant ryškias spalvas užtikrinančią 100 % DCI-P3 gamą.

„Zenbook S 14“ turi galingą keturių garsiakalbių „Harman Kardon“ sertifikuotą garso sistemą – tai puikus inžinerinis pasiekimas tokiame ploname įrenginyje. Jis skleidžia pilno diapazono daugiamatį „Dolby Atmos“ garsą ir suteikia išties įtraukiančią bei tikrovišką garso ir vaizdo patirtį.

Tylus ir saugus

„Zenbook S 14“ teikia pirmenybę triukšmo mažinimui su pažangia itin plona garų kameros aušinimo sistema, turinčia du „IceBlade“ ventiliatorius, todėl aplinkos aušinimo režimas nesiekia 25 dB, o prireikus galima naudoti iki 28 W TDP. Virš klaviatūros esančios geometrinės grotelės maksimaliai padidina oro srautą ir sumažina dulkių ar purvo patekimą. Naudotojo privatumas ir saugumas, kuriuos palaiko „Windows passkeys“ ir „Microsoft Pluton“, integruojantys aparatinę, programinę–aparatinę ir programinę įrangą bei apsisaugant nuo besivystančių grėsmių. „Windows Hello“ veido atpažinimas užtikrina saugią prieigą be būtinybės prisiminti slaptažodžius. „ASUS AiSense“ infraraudonųjų spindulių kamera įgalina funkciją „Adaptive Lock“, kuri stebi naudotojo buvimą ir užrakina nešiojamąjį kompiuterį, kai naudotojas atsitraukia, o funkcija „Adaptive Dimming“ padidina privatumą, nes ekranas pritemdomas, kai naudotojas nusisuka.

Galimybė įsigyti ir kainos

„ASUS Zenbook S 14“ (UX5406) jau parduodama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas