Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilių supirkimas – visą parą, ištisus metus

Ar žinojote, jog norint parduoti nebenaudojamą bet kokio tipo transporto priemonę, tai galima padaryti vos valandos bėgyje? Atlaisvinti vietą automobilių stovėjimo aikštelėje ar garaže dar niekada nebuvo taip paprasta, nes tokią paslaugą visiems norintiems siūlo automobilių supirkėjai.
Automobilis
Automobilis / 123rf.com nuotr.
Temos: 1 Automobilis

Jiems galima siūlyti bet kokio stovio, techninės būklės transporto priemones kaip automobiliai, motociklai, mikroautobusai ir pan. Viskas, ką tokiu atveju reikia padaryti – užpildyti užklausos formą internetu, atsiųsti elektroninį laišką arba paskambinti tinklapyje nurodytais telefono numeriais. Tad kaip vyksta automobilių supirkimo paslauga ir kuo ji yra pranašesnė už kitus transporto priemonės pardavimo būdus?

Automobilių supirkimas yra ne vienerius metus populiari greita transporto priemonės pardavimo paslauga. Ji yra ypač paplitusi visose Baltijos šalyse. Ne vienas asmuo yra sėkmingai ir greitai pardavęs transporto priemonę, kuri vos valandos bėgyje atrado savo naujus šeimininkus. Net ir turint nebevažiuojančią, sugedusią, turinčią trūkstamų dalių transporto priemonę galima lengvai parduoti supirkėjams, nesirūpinant jos transportavimu ir kitomis su pirkimu-pardavimu susijusiomis sąlygomis. Viskas, ką reikia padaryti, norintiems parduoti transporto priemonę – tinklapyje įkelti parduodamo objekto nuotraukas, įrašyti savo telefono numerį, miestą, kuriame parduodate automobilį bei asmeninį elektroninio pašto adresą. Remiantis asmenų, pardavusių transporto priemones automobilių supirkėjams pasakojimais, vos pusvalandžio bėgyje sulaukiama potencialių pirkėjų skambučių, kurie patys atvyksta į reikiamą vietą apžiūrėti automobilio.

Svarbu paminėti, kad ši paslauga yra pelninga, nes sandorio atveju išmokama pinigų suma yra didesnė negu atiduodant transporto priemonę į metalo laužą. Supirkėjui susidomėjus parduodama preke, jos transportavimu pasirūpinama, todėl pardavėjui nereikia jaudintis, kaip atgabenti automobilį į vieną ar kitą šalies miestą, ypač, jei transporto priemonė yra netinkama važiavimui, o jai reikalingi remonto darbai. Pardavus automobilį, gryni pinigai išmokami iškart pasirašius pirkimo-pardavimo sutartį, todėl pardavėjai gali pasitikėti, kad šis sandoris nebus pamirštas ir žadami pinigai bus išmokėti. Tuo tarpu bandant parduoti automobilį specialių interneto portalų dėka, asmenys negali būti tikri, per kiek laiko parduos transporto priemonę, ar atvykstantys jos apžiūrėti asmenys yra patikimi, rimtai besidomintys pasiūlymu ir pan. Automobilių supirkėjai yra visuomet suinteresuoti nusipirkti parduodamą transporto priemonę, todėl jei parduoti automobilį ar motociklą norite čia ir dabar, pats greičiausias būdas tai padaryti – kreiptis į supirkėjus.

Automobilių supirkėjai dirba ne tik darbo, bet ir švenčių dienomis, savaitgaliais ir visą parą. Todėl jei sugalvojote automobilį parduoti, jums atrodytų, neįprastu paros ar metų laiku, nedvejokite ir kreipkitės į transporto priemones superkančius asmenis. Automobilių supirkėjai taip pat superka tinkamas naudojimui padangas bei lengvojo lydinio ratlankius. Svarbu paminėti, jog siūlomos padangos turi būti ne mažiau nei po du vienetus, būtinai vienodo išmatavimo ir protektoriaus. Automobilių supirkimo paslauga vykdoma visoje Lietuvoje, nepriklausomai, kokiame mieste ar mažesniame rajone, gyvenama. Taip pat ši paslauga yra paklausi dėl laiko sutaupymo, nes visus reikiamus dokumentus pirkimo-pardavimo procesui sutvarko transporto priemonės supirkėjas.

Automobilių supirkėjai veiklą vykdo profesionaliai, operatyviai, sklandžiai ir maloniai atsako į visus pardavėjams rūpimus klausimus. Jeigu turima bet kokių klausimų ar neaiškumų dėl transporto priemonės pardavimo, nedvejodami skambinkite tinklapyje pateiktais telefono numeriais ir sužinokite visą dominančią informaciją. Net jeigu jūsų automobilis neturi galiojančios techninės apžiūros pažymos, turi akivaizdžių defektų, yra surūdijęs, senas ar net visiškai nevažiuojantis – automobilių supirkėjai pasirūpins šios transporto priemonės tolimesniu likimu.

Straipsnyje paminėti automobilių savininkams rūpimi aspektai leidžia apsvarstyti, ar verta naudotis šia paslauga. Tačiau kas gali būti patogiau už išsamias konsultacijas, transporto priemonės išregistravimo dokumentų sutvarkymą, prisitaikymą prie kliento dienotvarkės, geriausią kainos pasiūlymą bei asmeninio laiko sutaupymą, kai pirkti automobilio atvyksta supirkėjai, o jums nereikia niekuo rūpintis. Turint seną automobilį, kurio remonto darbai atsieitų nemažą pinigų sumą, pasvarstykite, ar verta investuoti į senos transporto priemonės taisymą, kurios gedimai gali pasikartoti. Nemažai automobilių savininkų už supirkėjams parduoto automobilio pinigų sumą ir prisidėję turimas išlaidas, įsigyja kitą transporto priemonę arba taupo naujai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito