Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Comfort Hotel LT“ kviečia laužyti Velykų šventimo tradicijas

Artėjančių Velykų proga viešbutis „Comfort Hotel LT Rock‘n‘Roll“ dovanoja išskirtinę pramogą – šventinę kiaušinių medžioklę. Balandžio 13 d. visame Vilniaus mieste bus paslėpta net 70 laimingų kiaušinių, kuriuos bus galima iškeisti į įvairius prizus.
„Comfort Hotel“ margučių medžioklė
„Comfort Hotel“ margučių medžioklė / Organizatorių nuotr.

Nuo 6 val. ryto iki 18 val. vakaro vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami ieškoti rožinių kiaušinių, o radus – iškeisti į tikrą dovaną „Comfort Hotel LT Rock‘n‘Roll“ viešbutyje. Netikėčiausiose vietose žvalgytis reikėtų nedidelių skaidrių kiaušinių, dekoruotų rožinėmis detalėmis. Vienas žmogus gali rasti tik vieną tokį kiaušinį ir jį išsikeisti į vieną dovaną. Kiaušiniai į dovanas bus keičiami iki balandžio 20 dienos. Dalyvavimas renginyje nemokamas.

Panašūs kiaušinių medžioklės renginiai jau yra tapę gilia tradicija Skandinavijos ir Vakarų Europos šalyse. Jose dalyvauja ne tik vaikai – margučių entuziastingai ieško ir suaugę. Tokį renginį Lietuvoje „Comfort Hotel LT Rock‘n‘Roll“ rengia jau antrą kartą: „Praeitais metais šią idėją pasiūlė mūsų kolegos Švedijoje ir Norvegijoje. Tradicija slėpti Velykines dovanas mums labai patiko, taigi ir praėjusį pavasarį patys pabandėme padaryti renginį miestui. Sulaukėme beprotiškai daug pozityvių minčių ir palaikymo iš miestiečių, partnerių ir draugų. Ypač daug džiaugsmo kiaušinių paieškos suteikė vaikams! Įsitikinom, kad Vilniui taip pat reikia smagios Velykines šventės ir pramogos, kuri sukelia azartišką nuotaiką ir džiaugsmą radus kiaušinį. Dar įdomiau yra tai, kad kiaušinių paieškos miestiečius išverčia iš lovos anksti ryte ir priverčia pamatyti kitokią, bundančią sostinę. Galvodami, kur slėpsime kiaušinius, ieškome įdomiausių ir gražiausių miesto kampelių. Be to, ši graži skandinaviška tradicija turi daug rokenroliškos nuotaikos ir miestą vienijančios jėgos”, – teigia „Comfort Hotel LT Rock‘n‘Roll“ atstovė Kristina Viskontaitė.

Velykinės slaptavietės bus atskleistos specialiame žemėlapyje balandžio 13 dieną 6 val. ryto „Comfort Hotel LT Rock‘n‘Roll“ Facebook paskyroje bei puslapyje www.comforthotel.lt.

Prisijunk, dalinkis žinia ir medžiok!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas