Su 15 diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi

Ne pažadais, o įgyvendintais įsipareigojimais savo klientams Gym+ įrodo, kodėl yra didžiausias, moderniausias Lietuvos sporto klubų tinklas. Dar 3 naujus sporto klubus Vilniuje atveriantis tinklas netrukus skaičiuos 27 lokacijas visoje šalyje, o ir pristabdyti sparčios plėtros planuose tikrai neturi.
 „Gym+“ kviečia sportuoti visą parą
„Gym+“ kviečia sportuoti visą parą

Modernumas ir inovacijos - pagrindinis prioritetas

Gym+ ne tik skaičiuoja naujų erdvių plotą, bet ir išsiskiria investicijomis į aukščiausios kokybės įrangą bei technologijas. Nauji sporto klubai aprūpinti Technogym treniruokliais, atitinkančiais pasaulinės kokybės standartus ir gaminamus pagal šiuolaikinio žmogaus sporto įpročius. Tai užtikrina efektyvesnę ir saugesnę treniruotę, ir padeda siekti norimų rezultatų įvairaus fizinio pasirengimo sportininkams.

Nuolat priimami treniruočių zonų atnaujinimų sprendimai ne tik pagerina narių patirtį, bet ir motyvuoja grįžti. Stengdamiesi formuoti teisingą požiūrį į sportą ir jo naudą, Gym+ suteikia galimybes savo kūnu pasirūpinti visapusiškai, kviesdami atsipalaiduoti pirtyse, soliariumuose bei patogiose poilsio zonose.

Grupinės treniruotės – naujas vakarėlio konceptas

Gausa stebinantis grupinių treniruočių programų pasirinkimas – dar vienas Gym+ privalumas. Naktinių klubų vakarėlius primenančios treniruotės su muzikos ir šviesų šou tiek pradedančiam, tiek jau pažengusiam sportininkui suteikia visos dienos energijos dozę. Rytinėse, pietinėse ir vakarinėse treniruotėse kiekvienas gali atrasti sau tinkamą judėjimo būdą, nuo kūno mobilumą lavinančių Pilates iki aukšto intensyvumo, pažengusiems skirtų funkcinių treniruočių.

Naujame grupinių treniruočių sezone, kuris prasideda jau rugsėjo 16 d., Gym+ kvies išbandyti ir naujas treniruočių programas, kurtas atsižvelgiant į kintančius sportuojančių narių poreikius.

Rinkis tai, kas tikra

Didžiausio sporto klubų tinklo Lietuvoje filosofija itin paprasta – sportuoti gali visi ir tokia galimybė turi būti prieinama kiekvienam. Modernios įrangos, inovatyvių sprendimų ir nemokamų įvadinių treniruočių dėka, saugiai sportuoti gali bet kokio amžiaus, sudėjimo, fizinių pajėgumų žmogus, o svarbiausia – tai daryti jaučiant malonumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai