Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Grilio sezonas tęsiasi: pasinaudokite „Lidl Plus“ pasiūlymais ir norimas prekes įsigykite dar patogiau

Nuo šiol maisto gaminimas gali būti dar malonesnis, o namų remontas paprastesnis. Turinčių „Lidl Plus“ lojalumo programėlę šią savaitę lauks – nebrangių ir kokybiškų įrankių pasirinkimas. Pasinaudojus „Užsakyk ir atsiimk“ funkcija iš anksto užsisakyti ir parduotuvėje atsiimti norimas prekes bus dar patogiau, rašoma „Lidl“ pranešime žiniasklaidai.
Lašišos iešmeliai su ananasais
Lašišos iešmeliai su ananasais / „Lidl“ nuotr.
Temos: 2 Receptai Lidl

Rezervuokite jau dabar

Jau nuo rugpjūčio 19 dienos atsidarę „Lidl Plus“ programėlę galėsite išbandyti naują paslaugą – „Užsisakyk ir atsiimk“, kuri padės užtikrintai įsigyti savo norimą prekę.

Programėlėje pasirinkite norimą prekę, patvirtinkite rezervaciją ir nurodytą dieną atvykite atsiimti į pasirinktą „Lidl“ parduotuvę. Parodžius darbuotojui rezervacijos numerį ir nuskenavus kasoje „Lidl Plus“ kortelę, bus galima atsiskaityti ir atsiimti prekę. Išmaniesiems telefonams pritaikytą „Lidl Plus“ programėlę nemokamai galite atsisiųsti iš „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvių.

Išbandykite pirmieji

Nuo rugpjūčio 19 dienos „Lidl“ siūlo ir daugiau naujienų: „Lidl Plus“ programėlėje ieškokite virtuvės prekių už superkainas. Jos neabejotinai pradžiugins visus, kurie mėgsta grilinti bei rūkyti mėsos ir žuvies produktus, ir tuos, kurie mėgsta suktis virtuvėje, maišant duoną bei gardžius pyragus.

„El Fuego“ dujinis grilis–rūkykla kainuos tik 119,90 Eur. Jis puikiai suderinamas su 5, 8 ir 11 kg dujų balionais. Šis prietaisas leis džiaugtis grilintais sultingais kepsniais, gardžiais šonkauliais ir rūkytais mėsos, žuvies ir sūrio gaminais bei jais nustebinti savo artimuosius.

Kam vargti virtuvėje, jei tai gali daryti „Bosch“ virtuvės kombainas (MUM54A00) su dviem plakikliais ir tešlos kabliuku? Jis kainuos vos 139,90 Eur.

Mobili elektromobilių įkrovimo stotelė „Ultimate Speeds“ su antrojo tipo kištuku, veikianti nuo įprastos 230v įtampos tinklo rozetės, kainuos vos 129, 90 Eur. Tiek pat kainuos ir tikras pagalbininkas remonto darbuose – 50 džaulių galios skeliamasis kūjis.

Pasinaudoti išskirtiniais „Lidl Plus“ pasiūlymais ir jų suteikiamais kuponais galės visi registruoti programėlės vartotojai, prekių kiekis ribotas.

Grilio sezonas tęsiasi

Nors vasara artėja link pabaigos, vis dar džiugina puikūs orai, o noras būti gryname ore ir džiaugtis vasaros malonumais nė kiek neišblėso. „Lidl“ siūlo pasinaudoti „El Fuego“ dujinio grilio–rūkyklos teikiamais privalumais ir pasigaminti gardžius lašišos iešmelius su ananasais, kuriais gardžiuosis jūsų artimieji ir draugai.

Lašišos iešmeliams su ananasais reikės:

  • 600 g ananaso;
  • 450 g atlantinių lašišų filė;
  • 3 v. š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • 3 v. š. saldžiųjų aitriųjų paprikų padažo;
  • 2 skiltelių susmulkinto česnako;
  • 2 a. š. tarkuoto imbiero;
  • 2 a. š. sezamų aliejaus;
  • 1/2 arbatinio šaukštelio smulkintų aitriųjų paprikų dribsnių;
  • Žiupsnelio druskos;
  • Skrudintų sezamo sėklų papuošimui;
  • Laiškinių česnakų papuošimui;
  • Žaliosios citrinos skiltelės, patiekimui;
  • Medinių iešmelių kepimui.

Medinius iešmelius sudėkite į vandenį ir palaikykite apie 10–15 minučių – taip apsaugosite juos nuo sudegimo.

Ananasą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, taip pat supjaustykite ir lašišos filė. Sudėliokite iešmelius pakaitomis iš ananaso ir lašišos gabalėlių ir padėkite į lėkštę.

Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, aitriųjų paprikų padažą, česnaką, imbierą, sezamų aliejų ir aitriųjų paprikų dribsnius, pagardinkite druska. Plakite, kol gerai susimaišys, o padažu aptepkite visus iešmelius.

Dėkite iešmelius ant vidutinės kaitros grilio ir kepkite apie 8–10 minučių, kol gražiai apkeps iš abiejų pusių. Apšlakstykite iešmelius padažu, kol iškeps lašiša.

Iškeptus iešmelius papuoškite sezamo sėklomis ir laiškiniais česnakais, patiekite su laimo skiltelėmis. Skanaus!

Išskirtiniais mobiliosios programėlės „Lidl Plus“ pasiūlymais galite pasinaudoti visose 74 „Lidl“ parduotuvėse 28-iuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas