Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Iki“ sparčiai plečiasi ir kviečia į komandą: naujose parduotuvėse – patrauklūs pasiūlymai naujiems darbuotojams

Aktyviai besiplečiantis prekybos tinklas „Iki“ šiemet naujas parduotuves atidaro įvairiuose Lietuvos miestuose. Intensyvi tinklo plėtra kuria daug naujų darbo vietų, tad „Iki“ kviečia išsirinkti geriausiai savo poreikius atitinkantį darbo pobūdį. Vienas didžiausių šalies darbdavių siūlo ne tik darbą tarptautinėje kompanijoje, patogų darbo grafiką bei papildomą sveikatos draudimą, bet ir solidžių premijų bei dovanų.
„Iki“ sparčiai plečiasi ir kviečia į komandą: naujose parduotuvėse – patrauklūs pasiūlymai naujiems darbuotojams
„Iki“ sparčiai plečiasi ir kviečia į komandą: naujose parduotuvėse – patrauklūs pasiūlymai naujiems darbuotojams / „Iki“ nuotr.

Visus „Iki“ darbo skelbimus apžiūrėti ir išsirinkti sau tinkamiausią galima čia.

Pasak Nijolės Kvietkauskaitės, „IKI Lietuva“ generalinės direktorės, šiuolaikinėms rinkos aktualijoms dar geriau pritaikyti darbo pasiūlymai tik dar kartą patvirtina tai, kad „Iki“ savo darbuotojais rūpinasi nuo pat pirmos darbo dienos.

„Norime būti dar arčiau savo pirkėjų, tad šie metai mums pažymėti labai intensyvia plėtra ir jau pamėgtų parduotuvių rekonstrukcijomis. Tai leidžia sukurti daugiau pridėtinės vertės tiek pirkėjams, tiek darbuotojams. Mes jau turime vieną plačiausių parduotuvių tinklų šalyje, o naujas darbo vietas šiuolaikiškose naujai atidaromose prekybos vietose kuriame įvairiuose Lietuvos miestuose. Tai reiškia, kad galime paprasčiau pasiūlyti darbą arčiau namų ar kitos patogios vietos. Mūsų darbuotojai yra „Iki“ širdis, todėl esame pasiryžę užtikrinti, kad jie jaustųsi vertinami ir palaikomi iškart, vos prisijungę prie „Iki“ komandos. Tad naujų kolektyvo narių laukia draugiška komanda ir patrauklus papildomų naudų paketas, kurį nuolat tobuliname atsižvelgdami į įvairius lūkesčius bei poreikius“, – sako N. Kvietkauskaitė.

Naujose „Iki“ parduotuvėse – plačios galimybės rasti tinkamiausią darbą

Šiais metais „Iki“ atidarė nemažai visiškai naujų parduotuvių tose vietose, kur jos buvo ypač reikalingos: nuo Vijūkų Kaune ir Vilniaus verslo rajono iki Naujosios Akmenės bei Nidos.

Iki metų pabaigos numatyta ir daugiau reikšmingų parduotuvių atidarymų. Jau ieškoma darbuotojų Estų gatvėje Vilniaus Kalnėnų rajone netrukus duris atversiančiai parduotuvei, taip pat kitose Vilniaus vietose, Kaune, Prienuose, Kupiškyje.

Be to, „Iki“ turi darbo pasiūlymų ne tik naujose parduotuvėse, bet ir jau atidarytose bei pirkėjų pamėgtose – pavyzdžiui, viena tokių yra jau veikianti, bet dažais dar kvepianti „IKI – Vijūkai“ Kaune, Romainiuose.

Šiuo metu prekybos tinklas ieško daugiau nei 300 darbuotojų dirbti parduotuvėse, logistikos bei gamybos skyriuose. Daugiausiai laisvų pozicijų įvairiuose šalies miestuose siūloma kasininkams, salės darbuotojams, pamainų vadovams, tačiau pastiprinimo ieškoma įvairiose pozicijose: parduotuvėse laukiama konditerių, picų kepėjų, taromatų operatorių, mėsininkų ir kt.

Daug galimybių suteikiama ir ieškantiems prekių surinkėjo darbo, kur lengva uždirbti daugiau, pasinaudojant ypač paprasta „Iki“ bonusine sistema.

„Iki“ darbuotojams – gausus papildomų naudų krepšelis

„Rūpinamės, kad „Iki“ komandos nariai jaustų stabilumą, išlaikytų darbo ir asmeninio gyvenimo balansą, turėtų galimybes augti bei tobulėti. Todėl jiems siūlome konkurencingą atlygį, suteikiame įvairių įrankių asmeniniam ir profesiniam tobulėjimui – nuo nemokamų kursų bei mokymų iki tarptautinių stažuočių. Dinamiškoje mažmeninės prekybos rinkoje taip pat apstu galimybių daryti karjerą – viskas priklauso nuo pačių darbuotojų iniciatyvumo bei ambicijų“, – pasakoja „Iki“ Žmonių ir kultūros departamento vadovė Monika Milė.

Visiems „Iki“ darbuotojams po bandomojo laikotarpio suteikiama ir viena geidžiamiausių naudų rinkoje – papildomas sveikatos draudimas. Jis padeda taupyti tiek laiką, tiek pinigus, nes be eilių ir be didelių išlaidų galima naudotis specialistų paslaugomis net ir privačiose įstaigose. Be to, neseniai ši galimybė buvo ir patobulinta – nuo šiol „Iki“ darbuotojai patys gali spręsti, kurios sveikatos priežiūros paslaugos jiems yra aktualiausios, ir būtent tą krepšelį pasirinkti. Dar daugiau, visi darbuotojai gali naudotis nemokama anonimine psichologinės pagalbos linija.

Papildomos naudos „Iki“ parduotuvių darbuotojams tuo neapsiriboja – „Iki“ siūlo ir nemokamą maitinimą, nuolaidas „Iki“ parduotuvėse. Darbuotojų vaikai sulaukia kalėdinių ir Rugsėjo 1-ai skirtų dovanėlių, skiriamos vienkartinės piniginės išmokos vestuvių, vaiko gimimo progomis, mirus artimajam, gaisro atveju.

Tarp finansinių paskatų naujokams – 500 Eur dovanų

Į naujų kolegų paieškas įsitraukia ir pats „Iki“ kolektyvas. Jau nemažai darbuotojų yra pasinaudoję galimybe gauti 400 Eur siekiančią premiją už rekomenduotą ir sėkmingai įsidarbinusį draugą „Iki“ tinkle. Kai kurie darbuotojai savo pažintis išnaudoja itin aktyviai ir pasiūlo net kelis naujus kolegas, tad pasiima po premiją už kiekvieną jų.

„Konkurencija rinkoje išties didelė, todėl „Iki“ ieško ir naujų būdų išsiskirti bei būti dar patrauklesnis darbuotojams. Šiemet, intensyviai ieškodami naujų kolegų, kai kuriose naujose parduotuvėse naujokams suteikiame 500 eurų dovanų kortelę, o tam tikrose lokacijose galima gauti ir dar daugiau. Manome, kad tai puikus būdas ne tik atkreipti potencialių kolegų dėmesį į pasiūlymus, bet ir investuoti į talentus bei kartu puoselėti įtraukiančią darbo kultūrą “, – pažymi M.Milė.

„Iki“ darbas – tai darbas arčiau tavęs. Prisijunk prie komandos ir tu. Dėl darbo galimybių kreipkis sau patogiu būdu:

  • atranka@iki.lt
  • + 370 641 12 582
  • iki.lt/karjera

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas