Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Medalio vertas pasiūlymas!
Išbandyti
Prenumerata nuo 0,50 Eur/mėn! Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti

Iš gyvenimo nuotykio sugrįžusi „Lidl“ vaikų komanda“ neslepia emocijų

Oficialus 2024 metų UEFA Europos futbolo čempionato partneris „Lidl“ į Vokietiją savaitgalį išlydėjo net 11 vaikų komandą, kurie turėjo istorinę galimybę į aikštę lydėti vienus geriausių Europos futbolininkų. Simbolinę liepos 6 dieną vaikai kartu su futbolo žaidėjais pasirodė ketvirtfinalio rungtynėse Berlyno olimpiniame stadione, kur susitiko Nyderlandų ir Turkijos komandos, rašoma „Lidl“ pranešime žiniasklaidai.
Lidl vaikai Europos futbolo čempionate
Lidl vaikai Europos futbolo čempionate / „Lidl“ nuotr.

Futbolo energijos pasisėmę ir emocijų neslepiantys vaikai, kartu su savo tėvais ir globėjais sugrįžo iš vieno smagiausių gyvenimo nuotykių – UEFA EURO 2024 čempionato. „Lidl“ vaikų komandos“ dalyviai buvo atrinkti specialaus žaidimo metu, kur tėvai ar globėjai per mobiliąją „Lidl Plus“ programėlę galėjo registruoti savo vaikus nuo 6 iki 10 metų, nepriklausomai nuo jų lyties, kilmės ar gebėjimų.

Tarp atsitiktinai atrinktų 11 laimingųjų buvo atrinkta ir mergaitė vardu Karolina, kuri į UEFA Europos futbolo čempionatą Vokietijoje vyko drauge su savo mama Lina Pošiūne. „Tiek aš, tiek dukra vis dar gyvename kelionės įspūdžiais ir nuotykiais. Peržiūrime įrašus, su kitais komandos tėvais dalinamės nuotraukomis. Visi „Lidl“ vaikų komandos“ dalyviai buvo labai draugiški, liūdėjome atsisveikindami oro uoste lyg su geriausiais draugais, bet sutarėme palaikyti ryšį.“

„Lidl“ nuotr./Lidl vaikai Europos futbolo čempionate
„Lidl“ nuotr./Lidl vaikai Europos futbolo čempionate

Vaikų komandoje dalyvavusios mergaitės Karolinos mama teigia, kad vaikai greitai susidraugavo ir kibo į bendras veiklas, o pati dukra dar labiau pradėjo domėtis futbolu nei anksčiau.

„Matant savo vaiką, lydintį futbolo žaidėjus, man, kaip mamai, akyse kaupėsi ašaros. Tai neapsakomas jausmas. Kartu su dukra stebėjome kiekvieną rungtynių akimirką, kad tik ko nors nepraleistume. Tiesa, Karolina anksčiau nelabai domėjosi futbolu, bet sužinojusi apie kelionę, pradėjo domėtis žaidėjais bei žaidimo taisyklėmis, tad, manau, ir šiai kelionei pasibaigus ji toliau stebės futbolo rungtynes“, – įspūdžiais dalijosi Karolinos mama.

„Lidl“ padengė visas kelionės į Vokietiją išlaidas tiek vaikams, tiek paraišką pateikusiems tėvams ar globėjams. Atrinkti vaikai ne tik lydėjo Turkijos komandą tūkstančių futbolo gerbėjų akivaizdoje, kelionėje lietuvių laukė papildoma, turininga programa, kupina smagių ir įsimintinų įspūdžių.

„Linkėčiau kiekvienam tai patirti bent kartą gyvenime, nes nuėjus į stadioną ir supratus, kad ten yra 75 tūkstančiai sirgalių – apima žodžiais nenusakomas jausmas. Ypač tada, kai supranti, kad tavo vaikas pasirodys kartu su futbolo žaidėjais, akyse ima kauptis ašaros. Visa kelionės patirtis buvo įspūdinga – nuo atmosferos futbolo stadione ir įvarčių, iki suplanuotos programos, kai drauge su kitais tėvais leidomės į turą po Berlyną, o paskutinę dieną visi drauge aplankėme Berlyno zoologijos sodą.

„Lidl“ nuotr./Lidl vaikai Europos futbolo čempionate
„Lidl“ nuotr./Lidl vaikai Europos futbolo čempionate

Tiek mums, tiek vaikams ši kelionė bus didžiausias ir įspūdingiausias gyvenimo nuotykis. Tokia galimybė tikriausiai pasitaiko vieną kartą gyvenime“, – įspūdžių neslepia ir Lina Šarkanaitė, kartu su sūnumi Matu gyvai stebėjusi UEFA EURO 2024 ketvirtfinalį.

Tarp atrinktos „Lidl“ vaikų komandos“ pasitaikė ir tokių, kurie patys aktyviai žaidžia futbolą ir skiria tam savo laisvalaikį. Vieni tokių, Markas kartu su savo tėčiu, buvusiu futbolo žaidėju Valdu Trakiu, šiuo metu treniruojančiu Klaipėdos „Neptūno“ komandą

„Futbolas neatsiejama mano gyvenimo dalis. Mano sūnus taip pat nuo penkerių metų žaidžia futbolą, o šios kelionės metu paminėjo savo 9-ąjį gimtadienį. Tai buvo įspūdinga šventė, geresnės dovanos nei ši kelionė jis negalėjo įsivaizduoti. Markas – tikras futbolo aistruolis, žino visus žaidėjus, yra surinkęs visas „UEFA EURO 2024“ kolekcines korteles, o atvykęs į Berlyno futbolo arenos užkulisius, rinko ir mėgstamų žaidėjų autografus. Tiesa, vieną autografą – futbolo legendos Clarence’o Seedorfo, kuris susitiko ir pabendravo su mūsų vaikais, žadėjo net įsirėminti“ , – sako V.Trakys.

„Lidl“ nuotr./Lidl vaikai Europos futbolo čempionate
„Lidl“ nuotr./Lidl vaikai Europos futbolo čempionate

Galimybė prisidėti prie „Lidl“ vaikų komandos“ ne vienintelė dovana Lietuvos futbolo gerbėjams – pirkėjai mobiliojoje programėlėje „Lidl Plus“ taip pat turėjo galimybę laimėti bilietus į UEFA EURO 2024 čempionato rungtynes ir jas stebėti gyvai. Taip pat „Lidl“ visus kviečia mėgautis futbolo švente ir nuotaika ne tik savo namuose su šeima ir draugais, bet ir specialiose „Lidl“ sirgalių zonose keturiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 74 „Lidl“ parduotuvėse 28-iuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmiausia – Lietuva ir jos žmonės
Reklama
Kaunietė laimėjo apsilankymą Paryžiaus olimpinėse žaidynėse
Reklama
Kepsninių verslo „Kamado Bono“ įkūrėjas atskleidė, kokias klaidas dažniausiai darome prie grilio
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai