Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Medalio vertas pasiūlymas!
Išbandyti
Prenumerata nuo 0,50 Eur/mėn! Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti

Jau liepos 17 d. Indrė Stonkuvienė kvies moteris susitikti ypatingame nemokamame renginyje

Kaune vasarojančioms ar į jį atvykusioms moterims ateinantis trečiadienis (liepos 17 d.) bus ypatingas – prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ moterims dovanos naudingų patarimų, netikėtumų, staigmenų, juoko ir gyvenimiškų istorijų kupiną moterišką vakarą „MEGA vasara | Moteris 360°“. Jį ves išskirtinių renginių moterims organizatorė, visuomenininkė Indrė Stonkuvienė.
Indrė Stonkuvienė
Indrė Stonkuvienė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Jei laiminga dukra, žmona, mama ar močiutė, laiminga ir šeima, todėl ateinantį trečiadienį kviečiame moteris susiplanuoti moterų dieną „Megoje“: atvykti čia pabendrauti, daugiau sužinoti apie save, pasisemti motyvacijos pačioms, o gal savo istorijomis įkvėpti kitas. Ateinančio trečiadienio renginys „Moteris 360°“ bus jums, moterys, ir apie jus“, – sako prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ rinkodaros skyriaus vadovas Laimis Binderis.

Nuo 16 val. į centrinę „Megos“ aikštę atvykusios renginio dalyvės galės išbandyti renginio draugų atrakcijas ir jose sudalyvauti. Visą vakarą staigmenomis ir netikėtumais stebins „C&D“, „Salon+“, „Harmony Park“ ir kt.

O štai 18 val. Indrė Stonkuvienė jau skelbs oficialią renginio pradžią ir į diskusiją moterims ir apie moteris pakvies verslininkę, veiklių moterų klubo „She is glowing“ įkūrėją Dovilę Urbanaitę, kulinarinių knygų autorę, tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ kūrėją Iloną Juciūtę ir gimnastikos trenerę, sveikos gyvensenos lektorę Joaną Bartaškienę. Laukia pačios įvairiausios diskusijos temos: apie moteriškumą, karjerą, savirealizaciją, emocijas, vyrų ir moterų santykius, maistą, sveiką gyvenseną, sportą ir meilę sau, kad ir kokio amžiaus būtum. Mitus apie plastinę chirurgiją sklaidys ir į moterims rūpimus klausimus atsakys į renginį atvykęs „Fi Clinica“ plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Justinas Grašys.

„15min“ koliažas/Ilona Juciūtė, Dovilė Urbanaitė, Joana Bartaškienė
„15min“ koliažas/Ilona Juciūtė, Dovilė Urbanaitė, Joana Bartaškienė

Neatremiamų vasariškų pasiūlymų tiek šio renginio dalyvėms, tiek ir kitiems prekybos centro lankytojams pažers ir daugybė parduotuvių, juolab kad šiuo metu „Megoje“ vyksta vasaros sezono prekių išpardavimas ir nuolaidos siekia net iki 50 procentų.

„MEGA vasara | Moteris 360°“ – jau ketvirtasis nemokamas šios vasaros renginys, kurį prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ dovanoja savo lankytojams. Čia jau vyko „stand-up“ komedijos vakaras kartu su Rolandu Mackevičiumi, šeimoms su vaikais skirti „Mamadieniai“ su Ugne Sipare, gausų šunų mylėtojų ir jų augintinių būrį sukvietęs renginys su Simona ir Jonu Nainiais.

Pc „Mega“ nuotr./renginio plakatas
Pc „Mega“ nuotr./renginio plakatas

Primename, kad nemokamus įvairios tematikos renginius „Mega“ planuoja organizuoti kiekvieną vasaros trečiadienio vakarą. Artėjant renginio dienai, informacija apie artimiausią renginį skelbiama „Megos“ socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Instagram“ ir interneto svetainėje www.mega.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmiausia – Lietuva ir jos žmonės
Reklama
Kaunietė laimėjo apsilankymą Paryžiaus olimpinėse žaidynėse
Reklama
Kepsninių verslo „Kamado Bono“ įkūrėjas atskleidė, kokias klaidas dažniausiai darome prie grilio
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai